Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   mystic turbanik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1574)

Michał 09-11-2003 13:50

mystic turbanik

co daje ten przedmiot oprocz 1 arma i malego oz.?? ?(

Polinik 09-11-2003 14:55

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Michał
Nic.

Black Leader 09-11-2003 14:56

Chyba twojego lvl nie widać.

Spec 09-11-2003 15:36

Ten temat był już setki razy na wielu forach.
Ale odpowiem jeszcze raz:
Mystic Turbna NIC nie daje oprócz 1 arma i małej wagi.
Wszystkie bajki o tym że w połączeniu z Blue Robe, Skullstaffem itp. itd. to naprawdę BAJKI

Sprawdziłem to na wiele sposobów: mam i Mystic Turban i Blue Roba i Skullstaffa i nie dają one żadnych właściwości oprócz ich statystyk.

Modkowie zamknijcie ten temat i zamykajcie wszystkie następne z tym samym pytaniem, bo to już robi się nużące :D

Michał 09-11-2003 19:18

ale ziomy

ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!! X(

Gothar 29-03-2004 13:40

Cytuj:

ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!!
To nie sluchaj sie roznych zimow to ze wypada z Necro to nie znaczy ze musi miec jakies specjalne wlasciwosci Ale mogl by miec np.szybsza regeneracja many :))

Mathayus 29-03-2004 15:47

mozna sobie w domku polozyc i niech sie na nij kurz zbiera

Wufei 11-04-2004 05:47

moze też posłużyć jako pampers :D:D:D

Ludwix Trimera 12-04-2004 21:37

MITY I LEGENDY

No niby kiedyś dawno temu mystc turban ukrywal jaki amsz lvl,blue robe dodawalo 1 mlvl
Btw. Jakie statsy ma red robe??

Wufei 16-04-2004 19:19

bym zapomniał ale przypomniałe oi siem że magicians hat i hat of the mad poprawiajom celność czarów siłe ich to może i mistic turbanik tysz tak robi?

Sir Devilaz 16-04-2004 19:36

LoL niezłe bajki opowiadacie w tym temacie :)

Hrabia von Nox 16-04-2004 21:18

up: Dawno, dawno temu... :D :D :D :D

Poważnie: Mystic Turban jest rzadki, lekki, ale nieprzydatny.

Barts 16-04-2004 21:33

eee
SS nic nie daje?? a ze swieci w ciemnosciach? ;p

Porzeracz Trawy 25-02-2005 19:39

Barts, Barts, Barts....
Zostaw te swoje bajeczki dla siebie ok?? :D

Masel 25-02-2005 20:55

jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca

co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(

TomiK 25-02-2005 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masel
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca

co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(

I kto tu jest nOObem? -.- a takie bajki to do szkoly dzieciom opowiadac.

Petozu2 25-02-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masel
jakie nooby!! X(

co za nooby z was....

powiem tyle:
vbauauahahahahah 5 hmm i 5 ff to jest bron buahahahhahhaahahaha :cup: dla ciebie :)

Masel 25-02-2005 22:17

petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X(

nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X(

P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek)

pozdrufka i sza tempic noobow!! X(

Shinjix 25-02-2005 22:51

@up
ciekawe co za debil robi sobie jaja...

Wordi 25-02-2005 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michał

Daje to tosamo czego tobie brakuje "ROZUM".
Po zalozeniu tej czapki twoj char ma mozliwosc poznania i nauki nowych czarow nie dostepnych bez tej czapki. Jest to czesc legendarnego stroju Starego Maga :) Dzis po nim zostala tylko ta czapka ....
Przedmiot porzadania wielu Tibijczykow cenne niczym MPA :(

A tak na powaznie fajna ozdoba do domku :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16.