![]() |
mystic turbanik
co daje ten przedmiot oprocz 1 arma i malego oz.?? ?(
|
Cytuj:
|
Chyba twojego lvl nie widać.
|
Ten temat był już setki razy na wielu forach.
Ale odpowiem jeszcze raz: Mystic Turbna NIC nie daje oprócz 1 arma i małej wagi. Wszystkie bajki o tym że w połączeniu z Blue Robe, Skullstaffem itp. itd. to naprawdę BAJKI Sprawdziłem to na wiele sposobów: mam i Mystic Turban i Blue Roba i Skullstaffa i nie dają one żadnych właściwości oprócz ich statystyk. Modkowie zamknijcie ten temat i zamykajcie wszystkie następne z tym samym pytaniem, bo to już robi się nużące :D |
ale ziomy
ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!! X(
|
Cytuj:
|
mozna sobie w domku polozyc i niech sie na nij kurz zbiera
|
moze też posłużyć jako pampers :D:D:D
|
MITY I LEGENDY
No niby kiedyś dawno temu mystc turban ukrywal jaki amsz lvl,blue robe dodawalo 1 mlvl
Btw. Jakie statsy ma red robe?? |
bym zapomniał ale przypomniałe oi siem że magicians hat i hat of the mad poprawiajom celność czarów siłe ich to może i mistic turbanik tysz tak robi?
|
LoL niezłe bajki opowiadacie w tym temacie :)
|
up: Dawno, dawno temu... :D :D :D :D
Poważnie: Mystic Turban jest rzadki, lekki, ale nieprzydatny. |
eee
SS nic nie daje?? a ze swieci w ciemnosciach? ;p |
Barts, Barts, Barts....
Zostaw te swoje bajeczki dla siebie ok?? :D |
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca co za nooby z was.... a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
vbauauahahahahah 5 hmm i 5 ff to jest bron buahahahhahhaahahaha :cup: dla ciebie :) |
petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X( nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X( P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek) pozdrufka i sza tempic noobow!! X( |
@up
ciekawe co za debil robi sobie jaja... |
Cytuj:
Po zalozeniu tej czapki twoj char ma mozliwosc poznania i nauki nowych czarow nie dostepnych bez tej czapki. Jest to czesc legendarnego stroju Starego Maga :) Dzis po nim zostala tylko ta czapka .... Przedmiot porzadania wielu Tibijczykow cenne niczym MPA :( A tak na powaznie fajna ozdoba do domku :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |