![]() |
Magic long sword - jak go zdobyć ? prawdy i mity
:) W tym topicu spróbujemy rozwikłać zgadkę Magic Long Sworda :)
Skoro już ktoś zdobył SSa na rooku to czy ktoś posiada Magic Long Sworda na Mainie ? Czy istnieje tajemny quest na tego super sworda ? Ile wart jest ten sword a może jest bezcenny ? Moja teoria to taka że Magic Long Sword żadko wypada z ferumbrassa lub trzeba coś zrobić w ferumbrass tower żeby otworzyć tą komnatę za magic wallami pOZDROwieNIA alll:):) |
po 1. tematów o MLS było 123454786976432452365435432
po 2. kto ma niby spike sworda na rooku? screeny, swiat, nick po 3. niemasz co robic o tej godzinie? po 4. twoja teoria nieinteresuje mnie tak jak 1234567890 innych teorii uzytkowników forum po 5. było.pl |
@up
Byl film jak koles robil cos z tym SS nie wiem jak sie to skonczylo, nie chce kozaczyc xd @topic Podejrzewam ze skonczy sie na tym etapie co Beholder z hg... xD Ktos powie te wiarygodne "nie"... Ale probuj :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
up@ chodziło o to że filmik to by można z ots'a zrobic
a jakbym zobaczył ss'a to bym lognoł się na tym świecie co jest ten typ co ma ss i chciałbym żeby mi go pokazał ;p 2up@ chodzi ci o ten filmik co kładzie się kilka ciał na grobie i zalewa LF, MF i dostaje sie golden keya? to był fake, potwierdzone przez autora |
według mnie każdy przedmiot w tibii jest dostępny. pan bóg jeden wie co jest za tymi drzwiami
http://img227.imageshack.us/img227/7...3gx7hi0.th.jpg Cytuj:
a tak jak ktoś wyżej napisał takich tematów już było 21312898041759121231. |
Cytuj:
|
oo nieee magic long sword... - znowu! ;<
powiem tak - Bullshit |
Cytuj:
Cytuj:
|
Magic Long Sworda każdy ma no niee nie było by gry gdyby nie było itemów które nie są dostępne dla śmiertelników ... , kto wie może kiedyś będzie dużo więcej lepszych broni lecz ta będzie najdroższa ze względu na swoją historię ...
ps. ten mls jest brzydki ... Cytuj:
|
film o SS to rzeczywiście był fake..
ale.. ale to podobno już poważniejsza sprawa: http://img138.imageshack.us/img138/3...keswordbm8.jpg http://img155.imageshack.us/img155/6...keswordem7.jpg http://img132.imageshack.us/img132/3...0199xn7ru1.jpg |
Magic Long Sword jest do zdobycia...przecież każdy item istnieje w Tibi więc można go zdobyć !
Ja nadal utrzymuję że jest to żadki loot z ferumbrassa albo może to wyć też loot z Masssive Water Elementala.Pamiętaj my o skarbcu MOTLS no właśnie może odpowiedź tkwi w tym skarbcu...... Może Magic Long Sworda da się zdobyć MOTLS(trzeba przebrnąc wszystkie korytarze ) MLS może również być rzadkim lootem z Orschaballa lub Morgarotha |
Cytuj:
|
wiadomo przeciez ze 2 osoby maja mls jeden gosc dostal od mikolaja chyba a drugi nie wiem wiem ze maja tak samo jak golden helmet itp demon legi itd
nie zakladac takich samych tematow bo to jest BEZ SENSU |
Cytuj:
utrzymywac mozesz ze jest to ultrarzadki loot z motyli dropujacy raz na 25 milionow zabitych a i to tylko podczas pelni ksiezyca, tylko ze takich mozliwosci mozesz wymyslic kilkaset, wiec po co od razu z nimi wyskakiwac na forum ? |
Cytuj:
Jasne ze kazdy item mozna zdobyc, tyle ze Cipsoft nie powiedzial na ktorym swiecie. Jak Vil pisal wyzej uzbierasz kilka milionow na novej/antice/gdziekolwiek i mozesz kazdy item miec od mls/g helmet na Antice do dsl na Trimerze (?)... |
Magic Long Sword nie istnieje :
kiedys byl mls a po update zostal skasowany :baby::baby::baby:
to wszystko jezli chodzi o mls :D:D:D |
Magic Long Sword nie istnieje :
kiedys byl mls a po update zostal skasowany :baby::baby::baby:
to wszystko jezli chodzi o mls :D:D:D |
@up
noob? mls jest i bedzie ;p @topic MLS można zdobyć...od bogów tibii, za odkrycie mega ultra super buga, ale za wygrany konkurs, jak np. Albertt ;p |
mls to o ile sie dobrze orientuje był/jest prezent od mikołaja tyle że jeszcze rzadszy niż ten pluszak co on daje.
na te drzwi jest tylko 1 sposób (moze 2) 1 bug 2 osiagnąć 999 level ( za jakieś 30 lat):cup: a z potworów to on na 1000% nie - na pewno by juz ktoś znalazł takie itemy jak MLS to dary za odkrycie olbrzymich bugów przekrętów i niewiearygodną pomoc przy jakimś projekcie ( no i może z normalnej gry ale arcy rzadko) ps. sorki za ortografie ale klawiatura mi nawala(alt) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |