![]() |
Połowa Sof
Wiem co myślicie, że ten temat jest niepotrzebny i mnie wyśmiejecie.
Chciałbym oznajmić, że istnieje 3 punkt Sword of Fury. Po naciśnięciu 2 punktów powoduje, że Spike Sword znika. Po naciśnieciu 3 punktów Spike Sword teleportuje sie w inne miejsce. Podpowiem tylko, że 3 punkt znajduje sie bardzo blisko jak to powiedzial GM. Niewiem tylko co trzeba zrobic by go mieć, ale może kiedyś... dojde do tego. Życzę miłych poszukiwań:) |
jak taki kozak jestes, to podaj te trzecie miejsce :)
|
No to jak cos wiesz gdzie ten 3 punkt to powiedz a nie mow polslowkami:confused:
|
buahhahaha !!
niepotrzebny temat:) |
:/
Byś tylko chciał mieć wszystko na tacy...
Jak myślisz, jakbyś się zapytał tego kto zdobył spike sworda to by ci powiedział jak?? :baby: |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aha. Pozwolę sobie oczernić, za robienie idiotycznych tematów. Chyba do kasacji. |
No i po co ten temat założyłeś ?... jak i tak nic nie chcesz powiedzieć bez sensu tylko sie wychwalasz ... pewnie sam nie wiesz .. a te zdj to wiesz równie dobrze może być fake ;/ szkoda czasu ...
|
Nom myślicie, że jak przybliżycie na paincie to nie wykryjecie, że to fake??? phii
|
Jest inny temat do tego. A powiedz ten 3 punkt. Kolejny wymysł.. I po co dajecie te screnny - są już gdzieś indziej linka podać lepiej.
|
3. To zaprzestanie zakładania idiotycznych tematów. Jest tak jak mówi Micielus "Wiem ale nie powiem, bo sam nie wiem".
Jakbyś pomyślał to jest taki zajeb***y temat Odpowiedzi.... i tam jest o odpowiedziach na zagadki. PS: MDW to mój uhmaker, i ja mam excalibuga... |
Cytuj:
|
Zastanow sie zanim zalozysz temat. Takie bajeczki, ze Ci GM powiedzial to wiesz komu mozesz wciskac. Temat do usuniecia (nie dosc ze juz jeden jest zapelniony).
|
-.-
Nie zrosumiałeś mnie...
Gm mówił w mieście. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |