![]() |
Dziwne Miejsce
Expiąc swoim nowym druidem natrafiłem na nowe i dziwne miejsce w Mount Sterum przy quescie na power ringa a mianowicie
http://img134.imageshack.us/img134/1137/loliv1.png Wie kotś więcej an temat tego miejsca? Czy to jest jakis quest? Jak sie tam dostac? |
Hmmm według mnie to jest quest i musisz przebić się przez te drzwi.
Nie jestem pewien nawet bierzcie pod uwagę to co piszę ale może trzeba się zamienić w goblina aby móc przejść przez te drzwi |
Już jest temat o tym miejscu.
Opcja "Szukaj" sie kłania :P |
nieznam hmmmmmmmm to gdzies na mainie
|
offtopicowi powiedzmy szczere NIE!
och ziperka... po co w ogóle zaśmiecasz forum takimi prostymi rzeczami? przecież każdy to wie.. to się nazywa offtopic i spam!! :spam: :topic: :ban:... i jeżeli ktoś mówi, że tą notką zaśmiecam forum bardziej niż Sz. P. "Ziperka", to się myli, ponieważ ja się tylko upominam, co powinien zrobić administrator, bądz moderator, jakich na tym ówdzierz zacnym forum wielu. dziękuję za uwage. :D
:swe: :kon: :mag: |
Tam jest quest i tyle powiem
ps:to jest fermor hills a nie mount sterum -.- |
Cytuj:
@OnTop To jest 'kłest' bodajże dla PAcc'a. Poszukaj na erigu lub na tibia.pl o ile jest. |
tibia tales quest lub secret service ale raczej tibia tales tak po za tym to juz sobie wszyscy druty robia a ja zostane przy starym dobrym pallu ;)
#up dla paka nie jest to klest |
To jest tibia tales, quest na nowe strzaly.
|
Re:Dziwne miejsce
Po 1 to nie jest mount sternum tylko Fermor Hills
Po 2 moim zdaniem jest to quest poytaj ta amazonke na fermor hills moze ci cos odpowie :] |
zrobiłem to dzień po update...
Banał. |
To quest na te nowe żywiolowe strzaly.... dla facc ;p bardzo latwy xD
|
Quest jest już, gdzieś opisany w necie google.pl nie boli...B)
Questa daje chyba laska w Carlin...8o |
Quest...
<10.000 znaków O.o> |
Dokładna nazwa to Tower Defence quest.
|
Tak , to jest quest. A że niemożna na tym forum mówić o questach to aby ci podpowiem żebyś popytał npc w carlin ;) może na coś trafisz?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |