![]() |
Tibia Tales Quest
Słyszeliście o tym Quest's ? Mi jak na razie udało się zrobić 2 misję
-U Budric'a dostałem minion helmet (arm.1) -W Carlin , w gildii Druidów i NPC ( nie pamiętam jak ta babka sie nazywa) dostałem po każdym z kamyczków Wiecie u kogo jeszcze są te zadnia ? |
Gdzie jest ten Budric? I co dla niego trzeba zrobić?
@EDIT Nie wiem czy to ten sam qest. Ale ja zrobiłem misje u generała armii w carlin i dostałem po 50 strzał z all żywiołu. Tylko nie pamiętam czy qest który zrobiłem też nazywa się Tibia Tales. @Down BUdric to ten z kopalni? I trudna jest misja z deed ringiem? |
Jest cała seria Tibia Tales. Ja zrobiłem takie:
-Mining helmet u Budrica -Kamyki w Carlin -Strzały Żywiołowe od Bunny Bonecrusher -Łopata i 1k od Boozera -Death Ring od Muriela Ale jest jeszcze przynajmniej z 6-7 misji. |
@Up
A co trzeba zrobić u muriela żeby dostać Death ring ,bo zacząłem misję ale nie wiem jaką kość mam mu przynieść |
Misji jest 13
w sumie sensownie byłoby skorzystać już ze spoiler na erigu ponieważ jest już kompletny :) Misje w : Carlin (Bunny bonecrusher i Padreia) Thais (Muriel) Venore(Boozer) kopalnie(Budrik) Ab'dendriel(Eroth) Te misje zrobisz na FACC, reszta dla PACC Ankrahmun(Arito, Ahmet) Edron(Daniel Steelsoul, Amanda) Ukryta baza nomadów(Muhad) Darashia(Kazzan, misja z Koshei the Deathless nieoznaczona) |
@up
Na erigu czy na angielskim wiki? Możesz dać link. |
Ludzie poszukajcie i pokombinujcie troche a nie z solucji gotowych korzystajcie.... Ja zrobiłem wszystkie misje a facc prucz tej na death ringa
|
a dlugie one sa czy krotkie??
eeeee.. probowalem u Muriela ale 27lvl to za maly :P poweidzcie od jakiego lvl jeszcze sa to bendzie ok |
@up
OMG. Michał napisał, że od 30lvl-,- Edit: A no tak. Tą wiadomość dostałem od niego na PM. |
Cytuj:
OMG a ja nie widze zeby on pisal ze sa od 30lvl -.- |
Misja w Thais jest od 35 lvl jeśli mnie pamięć nie myli (na test serwie była bez ograniczenia ale zmieniono :P) zaś koshei the deathless jest od 40 lvl pozostałe nie mają ograniczenia
|
jak sei zabrac do Bunny bonecrusher jak powiem hi to ona tylko Address me properly <nick>! i idzie dalej jak to zrobic??
|
A nie 30lvl?
Jakby ktoś był ciekaw, tu lekkie info o questach: Cytuj:
@UP Hail General. |
Czym trzeba otworzyc drzwi od goblin leadera?
Nie chodzi mi o drzwi z chaslem lecz te drugie, za którymi znajduje sie goblin leader. (btw. dalem juz paczke npc na wiezy). @Down Fire field? a moze fire bug (tak też slyszalem ;p) |
Goblin są bardzo wyczulone na zapach ognia.
|
Nawet łatwy ten qest. Zrobiłem już 3 misje. Może coś podpowiem. Dobrze umieć zabić draga. I hełm górnika też jest łatwy.
@Down Poszukaj na zamku w Ab tego co kazał Ci znaleźć NPC. |
jak zrobić misje w ab
|
te questy sa tak proste ze spoiler nie potrzebny :p
|
mam pytanie do osob, ktore wykonaly misje z goblin leader'em..
mianowicie.. przechodze przez pierwsze drzwi z mrygajaca klamka.. i nie moge sie polapac o co chodzi dlaej.. npc mowil cos o podpaleniu lozka, ktore sie tam znajduje.. zuzylem 10 fire fieldow i nic.. leader nie chce wyjsc..:| kombinowalem nawet z jego "tronem" i dalej nic.. ktoś ma jakiś pomysł? jeżeli komuś podchodzi to pod QS to prosze o PW:) pozdrawiam:) |
@up
uzywasz fire buga na lozku w pokoju z mrygajaca klamka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |