![]() |
Kasa za korzystanie z forum ? Tylko u nas. (bez żartów)
Dodałem do forum coś nowego... myślę, że Wam się spodoba ;)
Jeśli zerkniecie w Edycję profilu zobaczycie na samym dole nowe pole (AdSense ID). Jeśli masz konto AdSense możesz podać tam Swój numer wydawcy. Opcja ta dostępna jest jedynie dla osób, które na forum są dłużej niż 15 dni i mają ponad 30 postów. Dajcie znać co myślicie. Kompletne informacje znajdziecie tutaj. |
Lukałem to jakieś 1/2 godziny temu, wydawało mi się całkiem. Bo w sumie rejestracja nie trwa długo, a nic po za tym nie muszę robić, więc co mi szkodzi założyć konto? : P.
Teraz czekam na rozpatrzenie tej rejestracji... @down W czas sie dowiedziałem.. |
Tylko nie podawaj w formularzu rejestracyjnym forum.tibia.pl tylko jakas swoja strone
|
nawet fajne. wyższe próg powinnien byc
|
Nie no, jestem cholernie pozytywnie zaskoczony :)
Cytuj:
|
Przydatna opcja, oczywiście z niej skorzystałem ; )
|
oki teraz czekam na 30 dni pobytu na forum. Tylko jak będą przybywać te pieniądze za to, że klkam w reklamę? bo nie do końca to rozumiem. I jaka ilość pieniędzy będzie wpływać?
|
OMG, poczytaj sobie o google adsense: adsense.org.pl tu masz troche informacji.
Gratuluje czytania ze zrozumieniem. |
Mam pytanie, co będzie jeśli zarejestruję konto na siebie, a nie mam wymaganych 18 lat? Bo jeśli się nie mylę to poprostu nie otrzymam czeku, tylko co wtedy będzie się działo z "moimi" pieniędzmi?
#edit Także jestem za zwiększeniem progu. |
Nie mozesz brac udzialu jesli nie masz 18 lat bo nie bedzie mozna sie rozliczac. Zaloz konto, na osobe dorosla.
Platnosci odbywaja sie przez przelew lub od razu na konto. Wszystko jest napisane, nie bede odpowiadal i powielal tresci ze strony http://adsense.org.pl |
Czyli te takie, hm, "jasne" nicki oznaczają osoby, które nie spełniają tego progu tak ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dodam tylko, ze jezeli zalorzysz wlasna strone i ktos bedzie w nia klika z jednego ip przez caly czas, konto moze zostac zbanowane i usuniete. Im wiecej postow napiszesz, tym wieksza szansa ze twoja reklama sie pojawi. Teraz bedzie nie zly spam na forum, tematow i postow bedzie niesamowicie wiele. Jak ktos juz pisal imo, prog powinien byc wiekszy, i dla kazdego posta aby sie mogl zakwalifikowac, conajmniej 75+ liter.
@Ryba Ty juz masz 4k, cicho siedz bo cie nie dogonie. |
Zgadzam się. Proponuje ustawić próg na jakieś 3k postów, co nie, Wieszok? : D
|
Tego info nie trzeba w cale dodawać wystarczy, że każdy kto się zarejestruje PRZECZYTA REGULAMIN i będzie happy... niestety wiem jak jest z "naszymi" jeżeli chodzi o czytanie regulaminów... może być hardcore ;]
Cytuj:
Cytuj:
|
Ile czekaliście na rozpatrzenie konta ??
|
Wygląda na to, że aby z tego korzystać, trzeba mieć własną, rozbudowaną stronkę. W formularzu nie przechodzi ani forum.tibia.pl, ani inna, nie rozbudowana stronka. ;;
|
Ja już na szczęście miałem konto w AdSense. I tak szczerze mówiąc to nie znalazłem lepszego tematu, aby napisać posta i sprawdzić czy działa. jak na moje te 30 i 50% szans na wyświetlenie reklamy to chyba za dużo bo będzie śmietnik.
|
dobrze że ojciec zgodził się na konto :P
a teraz moje pytanie, kumpel ma konto na tym forum, i jest w miarę aktywny, niestety on nie może założyć konta, ponieważ nie spełnia wymagań google :s czy mogę podać mu podać swój id ? czy administracja tibia.pl nie ma nic przeciwko :] ps. On raczej wyraża na to zgode :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |