![]() |
Opisy potworów,czyli czy się opłaca chodzić na dane potwory.
Rat-wiadomo,musisz zabić z conajmniej 20 szczurków,żeby nabić 2 lvl,niestety!
Snake-Dosyć dobry do expienia,ale najlepiej z dystansu,bo jak zatruje,toX(X(X(X( dobre na dystansowców 2-5lvl,a dla mieczników 4-6lvl Troll-twardy,silny,niezbyt no,mało expa 5-7lvl Orc-twardy,silny,nie opyla się chodzić na nie z niskim lvlem,6-15lvl Orc Spearman-Bardzo dobry,ponad 10 lvl,chyba,że jesteś farciarzem jak ja,tomożesz na 5lvlu ze stratą ok.70-95HP Wivern-Omijać go szeroooooooooooooooooooooooooooookim łukiem,bo jest bardzo zły do expienia,silny bardzo,a mało exp wali PW po 100 i zatruwa od 10-50hp na 2 tury,795HP a tylko 515 expa!X(X(X(X(X(X(X( Fire Devil-No niezbyt,wali po 20 explosionem,50 fireball,200HP,GFB 60 a tak mało expa,tylko 110!druidzi i sorki mogą chodzić z 26lvl+z magicshieldem Poison spider-Dobry na mainie do nawet 25lvlu,prawie zawsze na raz 22 exp to za 20 masz 440exp! Hydra-Dobre dla 40+pall,45+knight,55+ sorc i druid.2985 HP chyba,2875exp chyba Rotworm-na mainie bardzo dobre,10-15lvl można chodzić,ale na "wyrośnięte roty"carrion wormy 20-30lvl.Kawał-Najgorsze dla knightów,zjada equipment |
O, co to ja widze! Więc zanim zaczne cie bluzgać powiem to: temat jest zbędny, różnym profesją na różnych levelach opłaca sie chodzić na co innego. Zależy to również od umiejętności gracza. Czyli niestety, nie stworzysz listy potworów opłacalnych lub nie opłacalnych (twój drugi temat). Mam lepszy pomysł, nie będe ci bluzgał.
Wyręcze Cie w czymś - zanim sam poddasz temat do kasacji zrobie to ja ;) Pozdro /Voon |
Poison spider-Dobry na mainie do nawet 25lvlu,prawie zawsze na raz 22 exp to za 20 masz 440exp!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. Poison Spidera biore na 2 hity na 2 lvlu a po 2 . Trucizna snake'a. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH. |
Najbardziej mi sie to spodobało:
Wivern-Omijać go szeroooooooooooooooooooooooooooookim łukiem,bo jest bardzo zły do expienia,silny bardzo,a mało exp wali PW po 100 i zatruwa od 10-50hp na 2 tury,795HP a tylko 515 expa!X(X(X(X(X(X(X( Poison spider-Dobry na mainie do nawet 25lvlu,prawie zawsze na raz 22 exp to za 20 masz 440exp! Rotworm-na mainie bardzo dobre,10-15lvl można chodzić,ale na "wyrośnięte roty"carrion wormy 20-30lvl.Kawał-Najgorsze dla knightów,zjada equipment[/quote] LooL |
Newbie czy noob?
Cytuj:
osobiscie uwazam ze wyvern jest zaje**ista do expienia. Fajny lot, nigdy nie brakuje jedzenia, i mozna nawet zarobic. Załoze sie ze zabiles 1,2,3 wyverny i na tym koniec. ja na nich wbilem 7 lvl'i. i oczywiscie nie oplacalne na 1x respie. 5x resp kolo ofa to jest to. i nachodzi mi na mysl jedno pytanie, a mianowicie ty jestes Newbie czy Noob? P.S. Hydra-Dobre dla 40+pall,45+knight,55+ sorc i druid.2985 HP chyba,2875exp chyba - PODZIEL na 3,4 osoby, shooterow, z conajmniej 50 lvl po wydaje mi sie ze jak by 40 palladyn bil hydre, to 2 bp uh dla blokera to zamalo i czas zmarnowany. A jezeli cos piles jak to pisales to wybaczam ci. Poison spider-Dobry na mainie do nawet 25lvlu,prawie zawsze na raz 22 exp to za 20 masz 440exp! To nagraj filmik 8-25 lvl na mainie Na poison spiderach to ci wplace 200 zl na konto chyba. |
Człowieku powiedz mi na czym się wzorowałeś opisując te potworki 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |