Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wasz wzór na forum... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15775)

Wyzzer 31-10-2004 23:08

Wasz wzór na forum...

Powiedzcie szczerze, na kim na tym forum staracie sie wzorowac ?
Chodzi mi tu szegolnie o posty...zauwazylem ze niektorzy uzytkownicy upodobniaja sie do modków (np. ja :D) :)

Moj wzor:

Gremlin

Vanhelsen 31-10-2004 23:23

Ja niemam jednolitego wzoru, prubuje łączyć dobre zalety wielu osub i wychodzi mi specifistyczna mieszanka. Gdybym miał wyodrębnić pare osub to będą:

Khan - sztuga malowania, zdeka mi jakoś idzie, głównie przy pake wykorzstuje
Baron - tu prosta rzecz, ostre komentowanie prac, choć nie tak ostre jak Barona :D
Modkowie - jest ich wiele więc niewymieniam, odnich prubuje pozbyć się n00bostwa, co mojim zdaniem mi wychodzi (Z siebie jak i z innych) i prubuje do nich dołączyć (jak narazie z kiepskim skutkiem ;()
Hege - twurczość, on dął mi nathnienie do napisania nieskończonego opoczka :D
Dr.Unk - jest mojim dostawca pomysłów, z wielu jego wypowiedzi i komentarzy przybywa w mojej głowie wiele pomysłów (i wiele niezrealizowanych)

EDIT: niemożna zapominac, że prubuje niezatracić wlasnego stylu i powyrzsze elementy w postach są dodatkiem do mojej całości
(Ale nagmatwałem :D)

Drackmir 01-11-2004 00:25

Takk a kto upodabni sie do DOBO ? :p

Sithius 01-11-2004 09:10

Nie mam na tym forum zadnego wzoru. Jestem soba i pisze za siebie urzywajac wlasnego sposobu wypowiadania sie...nie nasladuje NIKOGO. Sposob w jaki sie wypowiadam uzalezniam od mojego humoru na dana chwile, sytuacji (kazdy temat wymaga innego podejscia) oraz okreslonych zasad kultury. :king:

Gangrel 01-11-2004 10:10

Ja sie na nikim nie wzoruje, pisze tak jak uwazam ze powinno byc napisane.

Vegefa Ziom 01-11-2004 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyzzer
Powiedzcie szczerze, na kim na tym forum staracie sie wzorowac ?
Chodzi mi tu szegolnie o posty...zauwazylem ze niektorzy uzytkownicy upodobniaja sie do modków (np. ja :D) :)

Moj wzor:

Gremlin

Ale chodzi o wzorowanie się na kimś w znaczeniu spisywania tesktów czy w znaczeniu "stylu" pisania? Bo dla mnie jedno i drugie ma bardzo proste określenie "skogo ściągasz", ja mam swój własny styl, niedopracowany, to wiem, ale mam i każdy chyba ma. Chociaż pewnie chodziło o to, że chciałbym iść w stronę światła w która idzie mój wzór? Ale po co mi szukać wzoru skoro wiem, że chce by moje posty były takie a takie to nic mi więcej nie potrzeba tlyko praktyki i krytyki niE? -.-

behama 01-11-2004 22:19

ehhhhh

a soba byc nieumiecie ?

Dr.Unknown 02-11-2004 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Dr.Unk - jest mojim dostawca pomysłów, z wielu jego wypowiedzi i komentarzy przybywa w mojej głowie wiele pomysłów (i wiele niezrealizowanych)

=)
@Topic
Hmm...staram się mieć własny styl, wszystkich na forum szanuje, jednak niektórych bardziej;), gdyby nie Khan, Limenu, Shan i inni nie zaczoł bym rysować, pozatym poznałem na forum kilka dobrych do rozmów na gg osób;)
P.S: jakoś tak się na Dobo uwźiołem;) (patrz--->niektóre moje prace)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44.