![]() |
Wasz wzór na forum...
Powiedzcie szczerze, na kim na tym forum staracie sie wzorowac ?
Chodzi mi tu szegolnie o posty...zauwazylem ze niektorzy uzytkownicy upodobniaja sie do modków (np. ja :D) :) Moj wzor: Gremlin |
Ja niemam jednolitego wzoru, prubuje łączyć dobre zalety wielu osub i wychodzi mi specifistyczna mieszanka. Gdybym miał wyodrębnić pare osub to będą:
Khan - sztuga malowania, zdeka mi jakoś idzie, głównie przy pake wykorzstuje Baron - tu prosta rzecz, ostre komentowanie prac, choć nie tak ostre jak Barona :D Modkowie - jest ich wiele więc niewymieniam, odnich prubuje pozbyć się n00bostwa, co mojim zdaniem mi wychodzi (Z siebie jak i z innych) i prubuje do nich dołączyć (jak narazie z kiepskim skutkiem ;() Hege - twurczość, on dął mi nathnienie do napisania nieskończonego opoczka :D Dr.Unk - jest mojim dostawca pomysłów, z wielu jego wypowiedzi i komentarzy przybywa w mojej głowie wiele pomysłów (i wiele niezrealizowanych) EDIT: niemożna zapominac, że prubuje niezatracić wlasnego stylu i powyrzsze elementy w postach są dodatkiem do mojej całości (Ale nagmatwałem :D) |
Takk a kto upodabni sie do DOBO ? :p
|
Nie mam na tym forum zadnego wzoru. Jestem soba i pisze za siebie urzywajac wlasnego sposobu wypowiadania sie...nie nasladuje NIKOGO. Sposob w jaki sie wypowiadam uzalezniam od mojego humoru na dana chwile, sytuacji (kazdy temat wymaga innego podejscia) oraz okreslonych zasad kultury. :king:
|
Ja sie na nikim nie wzoruje, pisze tak jak uwazam ze powinno byc napisane.
|
Cytuj:
|
ehhhhh
a soba byc nieumiecie ?
|
Cytuj:
@Topic Hmm...staram się mieć własny styl, wszystkich na forum szanuje, jednak niektórych bardziej;), gdyby nie Khan, Limenu, Shan i inni nie zaczoł bym rysować, pozatym poznałem na forum kilka dobrych do rozmów na gg osób;) P.S: jakoś tak się na Dobo uwźiołem;) (patrz--->niektóre moje prace) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44. |