Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   CF & Oven czy Vitality? Głosuj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157771)

Emok 18-12-2007 19:52

CF & Oven czy Vitality? Głosuj!

Witam, wpadłem na pomysł założenia ankiety (anonimowej jeśli ktoś boi się hunta;)). Proszę Was o zagłosowanie, za którym teamem jesteście.
Odważni mogą uzasadnić swój wybór załączając odpowiedniego posta.

Emok 04-02-2008 19:02

18:10!
Oven zwyciężył :)

Jez17Psk 06-02-2008 16:42

Wynik wojny może być różny ale skutek dla niewalczących będzie taki sam. Niewątpliwie będzie PA zarówno z jednej jak i z drugiej strony tylko od was będzie zależało w jakim stopniu. Dlatego uważam ,iż obie gildie są jak to wcześniej Emok napisał ,,do bani''. W sumie co z tego jak po tej wojnie pewnie będzie następna i jeszcze jedna i tak w kółko, Titania to przecież świat wojen ;D

Emok 06-02-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1884287)
Wynik wojny może być różny ale skutek dla niewalczących będzie taki sam. Niewątpliwie będzie PA zarówno z jednej jak i z drugiej strony tylko od was będzie zależało w jakim stopniu. Dlatego uważam ,iż obie gildie są jak to wcześniej Emok napisał ,,do bani''. W sumie co z tego jak po tej wojnie pewnie będzie następna i jeszcze jedna i tak w kółko, Titania to przecież świat wojen ;D

Hmmm, może masz rację, ale i tak hail Oven :D

Wunakeh 06-02-2008 17:09

O BOZE! Ogarnij sie troche czlowieku.

Emok 06-02-2008 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1884339)
O BOZE! Ogarnij sie troche czlowieku.

ocokaman?;o

Wunakeh 06-02-2008 18:15

Hail Oven srail sroven, ja do nich nic nie mam . Poprostu chodzi o to ze masz range tego suppotera calego, a piszesz pierdoly jakich malo.

Emok 06-02-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1884473)
Hail Oven srail sroven, ja do nich nic nie mam . Poprostu chodzi o to ze masz range tego suppotera calego, a piszesz pierdoly jakich malo.

Zabronisz mi?

By wikipedia:

Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych, chociaż często nakładane są na nią pewne ograniczenia, np. w sprawach publicznego obrażania innych osób.

A rangę się ma za zasługi. Zazdrościsz? ;)

Wunakeh 06-02-2008 18:23

Ta zazdroszcze, ale z ciebie pro elo ziom, moge cie dotknac? Chodzi mi o to ze prawie w kazdym poscie piszesz jacy to Oven sa zajebisci ( nie zebym cos do nich mial) . 3/4 twoich postow to jest zwykle o*******anie ludzi z Vitality i podniety po akcjach wygranych przez Oven - raczej bez ciebie ( moge sie mylic ) :)

Emok 06-02-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1884488)
Ta zazdroszcze, ale z ciebie pro elo ziom, moge cie dotknac? Chodzi mi o to ze prawie w kazdym poscie piszesz jacy to Oven sa zajebisci ( nie zebym cos do nich mial) . 3/4 twoich postow to jest zwykle o*******anie ludzi z Vitality i podniety po akcjach wygranych przez Oven - raczej bez ciebie ( moge sie mylic ) :)

Tak, masz rację. Wychwalam Oven, ponieważ gardzę tym, co Vitality robi. Na przykład: Leorl Shar zajebał mnie dlatego, że "nie spodobał się mu mój nick". Od tamtej pory całe Vitality mnie ściga. Biorąc pod uwagę zaistniałe fakty, mam prawo mało pieszczotliwie wypowiadać się o gildii pana Stanexa i deklarować swoje poparcie dla gildii, do której należą dwie osoby mieszkające nie więcej niż 30 metrów ode mnie. Nie zabronisz mi również wypisywania fragów, opisywania akcji, o których dowiaduję się bezpośrednio od nich. Zauważ, że niektórzy może chcieliby się czegoś o wojnie dowiedzieć, a Ovenom podczas akcji ciężko by było postować. Dlatego nie znajduję uzasadnienia dla Twojego oburzenia.
Jeśli masz coś jeszcze do dodania - zapraszam, chętnie podyskutuje.

/pro elo ziom, którego nie możesz dotknąć

De'Leash 06-02-2008 20:18

E to ja mam lepiej-widzę na żywo.Jednak musisz przyznać ,że parę fajnych osób mogłoby się uzbierać z Vitality(czyt.dawne ?Kazadum?)

Emok 06-02-2008 20:26

@De'Leash
Może i tak, ale większości z nich raczej nie znamy :P

@down
Racja ; )

Jez17Psk 06-02-2008 22:52

Podejrzewam iż pokojowi gracze bardziej skorzystaja jednak gdyby to CF&Oven wygrały wojne ponieważ starzy Unici mało grają są to dorosli ludzie którzy maja swoje sprawy a w Oven są sami Polacy więc w razie problemu można sie dogadać ;p natomiast w Vitality są chyba kurwa ambasadorzy z wszystkich państw xd. I nie wmówicie mi ,że CF&Oven od*******a wiekszą kaszane niż Vitality bo tyle co oni maja nobów to pkowania to sie w pale nie mieści vilum pewnie swojej postaci z 2-3 min szuka na accouncie nie wspominając o Xoo i Karelazim. To tyle.
Pozdro

De'Leash 07-02-2008 21:05

@Emok

Szacunek dla każdego zawodnika, co podejmie walkę.Chociażbyś ich nie lubił to szanuj(nie podważam twierdzenia ,że Leorl to kurwa)

Emok 07-02-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'Leash (Post 1886526)
@Emok

Szacunek dla każdego zawodnika, co podejmie walkę.Chociażbyś ich nie lubił to szanuj(nie podważam twierdzenia ,że Leorl to kurwa)

A jeśli odmówię?

Jez17Psk 07-02-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'Leash (Post 1886526)
@Emok

Nie wyobrażam sobie szanowania kogoś kto jest kurwą/nie lubiany przeze mnie :) np Widakeya :D :*

Wunakeh 07-02-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1886564)
A jeśli odmówię?

To juz bedzie swiadczyc tylko o tobie.

Szczuru.pl 08-02-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1886730)
Nie wyobrażam sobie szanowania kogoś kto jest kurwą/nie lubiany przeze mnie :) np Widakeya :D :*

Kurwą mnie nazywasz ośle?

Powiedzialbys mi to w twarz bydlaku a nie kozaczysz przez kabel :x chcesz adres?...

Mefisto.16.Psk 08-02-2008 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1886974)
Kurwą mnie nazywasz ośle?

Powiedzialbys mi to w twarz bydlaku a nie kozaczysz przez kabel :x chcesz adres?...

Postanowiłem tu nie postowac ale jak zobaczyłem TŁUMANIE co tu piszesz to mi sie słabo robi. Tak przyjedzie 700 km do Ciebie zeby Cie zobaczyc na rl i ty wyjdziesz z 10 kolegami bo sam napewno bys nie wyszedł. Zastanów sie kolego. A btw. Miałes tu nie postowac nara.

Szczuru.pl 08-02-2008 02:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1887036)
Postanowiłem tu nie postowac ale jak zobaczyłem TŁUMANIE co tu piszesz to mi sie słabo robi. Tak przyjedzie 700 km do Ciebie zeby Cie zobaczyc na rl i ty wyjdziesz z 10 kolegami bo sam napewno bys nie wyszedł. Zastanów sie kolego. A btw. Miałes tu nie postowac nara.

Nie jestem Twoim kolegą... Chciałbyś. Ja nie mam kolegów co by wyszli pomóc mi z takim przypadkiem. Nie ten poziom gówniarzu. Pozatem ja mu nie każe przyjeżdzać tylko ukazuje, że jest bydlakiem mocnym przez kabel internetowy. To że miałem nie postować sam napisałem wiec zamknij sie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33.