![]() |
Opłacalność robienia run.
Witam.
Jak większość z Was wie, ten uptade dodał i zabrał wiele świetnych rzeczy, a przede wszystkim NAM Druidom zabrano ... UH'y. Tak myślę, jak tu trenować mlvl, aby nie było waste. Jakie runy opłaca się robić? Myśleliście nad tym? Ja w sumie trochę i zaobserwowałem, że najlepiej sprzedają się GFB. A jak u Was wygląda sytuacja? Proszę tu bez żadnych kłótni. |
No nie do konca zabral uhy bo sorki i pale dalej je kupuja?
|
Ja powiem ci tak-runy przestalo sie oplacac robic po wprowadzeniu souli,runy se rob tylko do huntu,pk, ci co siedza po depo i trenia m lvl to maja cos z glowa, mlvl sie wbija podczas expienia ^.- a jak tak bardzo chcesz robic to rob GFB
|
Polecam GFB/Explo. Jak to w życiu bywa i tak tylko ty będziesz ich używał bo kupców nie będzie.
|
Cytuj:
Tak, tak i potem widzę 40~sorców bijących po 120 z sd. :D A że ja bije po 200+ to inna sprawa :P |
<<<LUMINERA>>>
hmmm=2k mi sie bardzo podobają jak sie mało many ma to fajnie sie szczela gfb=2,5 do 3k Zadko kto kupuje... ale przydają sie sd=6k oczywiście ta cena raczej nie zejdzie w dół uh=1,8k do 3k cena taka bo prawie sami knig~~ reszta to raczej ogólnie nie opłacalne robienie run |
Jak ktoś bardziej połapany się orientuje w cenach SD, Gfb , Hmm(after up ładunki) i może tych thunderstrików na celeście to bym prosił o info.
Tylko mi nie pisać, że offtop bo to się ma do tematu opłacalności robienia run jak najbardziej. |
Najlepiej rób sobie do użytku własnego. Uchy i SD najlepiej sprzedawać chociaż teraz coraz częściej widzę że ludzie kupują HMM. Tak czy inaczej, dzięki runom masz tanią amunicje (każda runa kosztuje tylko 10 gp, ma np. 10 ładunków a 3 idą na jednego potwora czyli tanie expienie) i lepsze obrażenia/leczenie z magi.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |