![]() |
Kina-pytania
Witam!
Mam postac na Uniterze knighta (na dzien 18/12/2007) ma 15 level i skille 40/44(lecz nadal rosna bo przez tydzien bede skilowac) ale chce przejsc do sedna... Jakie powinenem miec eq? I gdzie expic na jakim poziomie... Intersuja mnie expiowiska na 15,16,17,19 i 20 level. BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA ODPOWIEDZ. |
Odpowiedzi
Eq: Plate armor, plate legs, dark/steel helmet, dwarven shield, spike/serpent sword, leather boots ;).
A co do miejscówek do expienia to polecam: 14-16 lvl dwarfy zwykłe i soldiery, minotaury, amazonki, valkirie. 16-20 lvl ghoule (ghostland), dwarfy soldiery, przy dobrych skillach możesz iść na cyce koło PoH. P.S. Doskiluj te 50/50 i do jakiegoś 25-30 lvl i bedziesz miał spokój. Nie trać przyjemnosci z gry tylko idz expić ;). P.S.2 Thx za przeczytanie tego posta B). |
Opie. mogles chociaz powiedziec do jakiej kwoty cchesz miec EQ ?
bo ja bym proponowal MPA, DH, SoV i najwaznejsze to BP AoLi. a ty polan to jest mi przykro jak przecztalem tego posta... "nie trac przyjemnosci z gry tylko idz expic"... wiesz expienie to najnudniejsza strona tej gry. @topic Wiec podaj kwote za ile mozesz kupic EQ wtedy cos doradze. |
@Polan
Dzieki za informacje... w grze kolega powiedzial abym mial 60/60 a potem do 30 moge dac sobie spokuj ;] @Koteczku mam 2k w dp a na sobie nosze plate armor, p legsy, dark helmet, leathers boots, dragon shield , morning star no to prosze dalej pomagac ;] P.S Unitera - sprzedam thorus cluba ;] |
skiluj jak ci się chce-jesli nie to po co?
Cytuj:
Pzdro |
Hmm... 2K nie za wiele ale jak widze podstawowe EQ posiadasz mysle ze ono ci starczy do 25 ale napewno je zmienisz :)
2K wydaj lepiej na przedmioty dodajace zycie :D bo to ci sie bardziej przyda bo EQ masz wporzadku. |
Dzieki za pomoce;]
TEMAT UWAZAMY ZA ZAMKNIETY!! |
P.S. Doskiluj te 50/50 i do jakiegoś 25-30 lvl i bedziesz miał spokój.
50/50 na 30 lvl czy tam 25? Ja na 13 lvl mam 63/63 a uważam że są nie złe chociaż mam zamiar na 16 mieć 70/70... :evul: |
@KotekSmierc
Skoro expienie to ,najnudniejsza strona tej gry' to co wedlug ciebie jest najciekawsze?. Stanie pod depo i robienie run, skillowanie, a moze noob pk? To mi ciebie zal B). P.S. Opie mam nadzieje ze sobie poradziles i blokujesz juz ziomalom dragi ;). Bye |
rycerz
no ja mam rycerza 45 lvl 10 % do 46 lvl i za bardzo mi sie nie chce skilowc a skile mam 67 sword 66 tarcza i nie wiem czy to wystraczy !! kto mi odpowie.
|
Np raczej ci nie wystarczy mam prawie takie jak ty na 13 lvl...:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |