![]() |
Beholdery
Może wie ktoś albo może wkleić mapkę gdzie jest jakiś większy respawn beholderów na pacc przynajmniej żeby było tak z 10. Przeszukałem całe forum i o tak dużym jest mowa tylko w hellgate.
|
może na kultach, ale nie są tam same
|
Największe chyba są na FACC area:
-villa bk (~5) -mummy quest (~5) -ancient temple (~7) |
Cytuj:
|
Na PACC to chyba na Helheim? Tylko, że tam jest podobnie do Hellgate, tyle że nieco więcej potworków.
|
Up@
O tak na glębszych poziomach znajdziesz tam elder beholdery i braindeathy ale radze sie glęboko nie zapuszczać potwory z poi możesz spotkać tam |
Po tombach jest porozrzucanych kilka beholderów. Na banucie - za teleportem razem z efreetami, Cult cave w Liberty~ No i na helheim'ie, jak nie będziesz się pchał bardzo daleko to nie trafisz na te potwory z poi. Betrayed Wraith'y, Lost Soul'e i Undead Dragi bodajże.
|
Gdy idziesz do Kazoodron
|
Cytuj:
Fajne miejsce ale nie bylam po upie. Pallem 75 lvl tam jest luuuuzik. Tzn byl xD i ladny zysk. Tyle ze zejscie z -3 na -4 troche hardocore moze byc jak sa lurniete ;p Najlepiej zobacz mape respa. |
Ja myślę, że pod Thais jest sporo Beholderów, pod Fibulą też jest ciekawy respawn, tylko, że są tam też DSy, ale jak ktoś umie to można je omijać. ;) I z tego co wiem, na niższych poziomach Mount Sternum też można te owe wielookie stworzenia spotkać. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |