![]() |
Wydarzenie roku 2007 na rookgaardzie.
Jak zdążyło wielu z Nas to już zauważyć Kończy się rok 2007. A wraz z nim, przechodzą do historii (bądź nie), pewne wydarzenia, które miały miejsce na rooku tego roku. W związku z tym chciałbym zamieścić w tym temacie mini-sonde dotyczącą najważniejszego, najbardziej spektakularnego, i najciekawszego wydarzenia bierzącego roku.
Chciałbym, abyście pisali własne zdanie nt. właśnie ich, jak i dodawali swoje propozycje... Myśle, że w sondzie nie zabraknie najważniejszych. 1. Solucja nt. Znikania Spike Sworda. 2. Wesoły Rookstayer i Rookguardian de'Bove jako pierwsi Polacy, pokonują "magiczną" poprzeczkę 100-ego poziomu. 3. Powrót (jak się już okazało, tylko chwilowy) Sunrise'a. 4. Hack jednego z najwyżej umiejscowionych Polskich rookstayerów - Austina Vantage. 5. 17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room! - Czyli tajemniczy komunikat na świecie Askara. Nie wiadomo czy dotyczył rooka, jednak nikt do dnia dzisiejszego nie wie co to było. 6. Euro Titania 2007, organizowana przez Pana Klocka. 7. Pierwszy Minotaur na górce pokonany na pięści przez Pana Klocka, czyli obalenie mitu o minotaurze na górce. 8. Spike Sword, wynikiem zabawy CM - Czyli wydarzenie, które ostatnimi dniami wywołało wiele szumu. |
"Znikanie Spike Sworda", pierwszy większy przełom w szukaniu odpowiedzi. Na to oddałem swój głos.
P.S. Darushu, a ty na co zagłosowałeś i dlaczego. Proponuję, aby każdy kto zagłosuje napisał dlaczego akurat to jest dla niego najważniejszym wydarzeniem. |
Zagłosowałem na znikanie Spika.Ponieważ może dzięki temu zniszczymy przepaść między legendą a czymś osiągalnym(na rooko)
|
Skoro jest Slythia, to gdzie "wkręt niebieskiego jeepa"? To wydarzenie też wygenerowało dziesiątki stron oskarżeń, spamu, obelg i ogólnej aktywności forumowej. Ale rozumiem, że podpada to pod "znikanie spike sworda", na które zresztą głosuję.
|
Wiadomosc o prawdziwej plci de'Bove ;]
|
Pan Klocek pokonał minotaura w 2007 roku? O rly?!
|
Cytuj:
Więc raczej nie jest to wydarzenie 2007 roku ^.- |
Cytuj:
2 - również pasuje, bo to przecie nasi rodacy są w TOP LEV RookGaardu. 3 - co ma do Wydarzenia Roku powrót i to chwilowy pana Suna? 4 - to jest wedle mnie na pograniczu wydarzenia, a wkrętu & głupoty. 5 - wielki wkręt który wraz z kilkoma osobami zapoczątkowałem na hunted.pl. Gdyż ten txt pojawił się tylko i wyłącznie na TS. A reszta tej opowieści to połączenie wszystkich postów - ktoś poskładał je po swojemu. 6 - to może i Wydarzenie ale bardziej jednego świata niż całego RookGaardu. Wiem każdy mógł brać w tym udział, ale jednak nie było to jakieś wielkie "HALLO". 7 - a to, to chyba nie te czasy, nie ten Rok. 8 - ten wyczyn, a raczej głupota CM niewątpliwe podlega do kategorii Wydarzenie Roku 2007 na RookGaardzie. Więc ogólnie rzecz biorąc mały realny, prawdziwy wybór tutaj zapodałeś. Ja osobiście dodał bym, "Treść zawarta w wywiadzie Yallaha z RdB", bo nie wątpliwie wielu z was przeżyło szok. Dodać też by można było (chodź to już mniej pasuje) "wypowiedzenie", wojny Botterom przez stronę www.RookStat.com. Bo też jest to po części nie tyle może wydarzenie, co pozytywne zjawisko. http://i190.photobucket.com/albums/z...ltaronurj1.png |
A ja głosuje na 8. "szum z SoF'em"...
Który okazał się "wielką wkreną"... :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ekhm, a gdzie opcja "Oficjalne zadeklarowanie przez Scobla swojego homoseksualizmu"?
Y'all |
Cytuj:
|
Oczywiście, że wkręt sof done, czyli zniknięcie spike.
Dlaczego? Byłem autorem wkrętu (RdB to w sumie był tylko dodatek), więc trudno nie zagłosować. Poza tym byliśmy pierwszą ekipą (blue jeep), która przełamała legendę Spike Sworda. Bez chwili wahania perfidnie was wkręciliśmy czymś, co było szyte tak grubymi nićmi, że ledwo w igielne ucho weszły. ;) |
Witam,
heh, zagłosowałbym no wywiad z drogim panem Instynktem. No cóż jeżeli takiej takiej odpowiedzi nie ma to wybieram mój ulubiony wkręt blue yeppa , czyli Sof done ;< [Znikanie Spike Sworda] i... pozdr. :evul: |
Znikanie Sofa. Najcenniejsze.
A i moim zdaniem powinienes dac:"Zdobycie Spike Sworda przez Shadow Rexa!" haussauhuhsahausuhsa :D |
Zaglosowalem na szum wokol zdobycia spike sworda dlatego bo pierwszy raz na walsne oczy moglem zobaczyc spike sworda na rooku :p
|
Jak dla mnie to szum w okół SS, bo fajnie było poznać rookstayerów z innych światów.
|
Cytuj:
|
Dobre pytanie, dlaczego nie ma w ankiecie odpowiedzi "Przepiękne zdobycie Spike Sworda przez Shadow Rexa"?
|
Mój głos dla szumu ,ponieważ to mnie zmobilizowało do poszukiwań Sofa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |