![]() |
Pełne skupienie nowe itemy
oto cały mój Vampire stuff
Oczywiście błagam was o wyrozumiałośc :D ten miecz robił mój kolega tak samo jak helmet :p http://img101.exs.cx/img101/7051/allvampire.gif |
Chciałem napisać jakiś komentarz.. Ale ktoś kiedyś powiedział: "jak nie chcesz powiedzieć nic miłego, to lepiej nic nie mów" :/
ĆWICZ albo zmien profesję. |
Hmmm, powiem jedno, szybko przenieć to do tematu "moje pierwsze prace" dlaczego ?? bo tam Baron nirobli z ludzi sieczki więc wiesz...
Narazie jest to bardziewie 0 cieniowania, 0 estetyki, wogule jedno wielkie zero, a szkoda bo pomysł fajny, ale wykonanie tragiczne ;(, albo się pooprawisz (i to nieźle) albo zmień profesje |
Ale jak mam cieniować :/
|
Najprosciej to cieniować z prawej na lewą używając jaśniejszych / ciemniejszych kolorów np:
||||| ale to jest najprostrze cieniowanie, i niezbyt ładne (zawsze jakieś) najlepiej przyjrzyj się innym pracom. |
HE a myslalem ze moje sa bzydkie^^
|
MEGAWYKUR.WISCIEOBRZYDLIWE. Z czym do ludzi? Z kilkoma kreskami na krzyz i floodem ? -.-
|
Co to za shit ruski... weź się nawet nie pokazuj z takimi pracami... nic bardziej nieestetycznego nie widizałem... mój brat (5 lat) lepiej robi w paincie... mówie serio... a ty... co to ma być... vampire set... buhahahaha... żygo-set... nic nie pasuje (oprócz 1 koloru użytego), 0 cieniowania, zero symetrkyki i 0 estetyki... powtarzam to shit, g*wno i totalna twoja klęska...
Dziękuje za uwagę :tongue: Nparawdę popracuj... i poćwicz... |
Normalnie ponieważ Cię lubie to kiedyś bym pochwalił, ale ponieważ chce byc slowny(patrz->dużą czciąką w moim podpisie) i bezstronny powiem.
Brzydkie jak dupa wampira. |
trochę.... płaskie...
|
..........................................http://members.lycos.co.uk/shanhaevel/OMG.gif..........................................
|
Jeeeeezu!
Sam pracuje nad Vampire Setem i jest sto razy lepszy chociaz dopiero zaczalem cieniowac!!! Ale bede wyrozumialy :) To słabe ale proboj dalej :)
Maly offtopic:http://webpark.pl/managerpodglad.html?p=/dobo.jpg |
O JA PIER...E, JAKIE OBRZYDLIWE!!!!!
STARY!!! JUZ LADNIEJ BY QRWQA WYGLADALO JAKBYS POMALOWAL TO CALE NA NIEBIESKO I SIE NA TO WYSRAL BO TO COS TERAZ TU ZAPODAL TO PRZERASTA WSZYYYSTKOOOOO CO WIDZIALEM O JAAAAAAA PIIIIITOOOOLEEEEEEEEEE BOOOOOZEEEEEEE NIEDOBRZE MI... To by sie nadawalo nie do tematu 'Moje pierwsze prace' tylko 'Jak wyglada twoj stolec'... CO TO JEST????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA |
Cytuj:
A na serio lakierowana kupa.... |
'Teksty bógów', z których ryłem:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Fakt, za ładne to to nie jest. Pozostaje tylko powiedzieć, że czeka cię jeszcze dużo pracy, by zaistnieć w tym dziale :). W jednym z tematów są chyba linki dla początkujących pixel artystów ;), myśle, że powinieneś tam zajrzeć.
|
WIEDZIALEM!!! Khan sie wypowiedzial zeby na goscia nie bluzgac-> od razu gostek powiedzial jak katarynka, zeby popracowal i costam... Khan masz za duzy autorytet 0_o...
|
Cytuj:
|
Matheous jeśli myślisz, że powiedziałem tak ze względu na Khana to się niestety mylisz. To była moja prywatna opinia. Chyba lepiej kogoś zachęcić do dalszej pracy, aby się poprawił i robił lepsze arty, niż go zbluzgać zniechęcając go tym samym. Jeśli się przyjżysz bliżej postom to zobaczysz, że nie wszyscy na niego bluzgają. I jeśli nawet Khan ma jakiś autorytet to musiał sobie na niego zapracowac. To tyle :p :p .
|
@Zagan-tia:P Ty, Khan i Drybrych:P Odnioslem tylko takie wrazenie ze powtorzyles po nim jak papuga, moze sie mylilem(taa, jaasne:P)... Dobra, sorkas:D A zreszta to kazdy komu by sie postawilo taki zarzut jaki ja tobie postawilem to by zaczal gadac ze to jego prywatna opinia-a mzoe to podswiadome nasladowanie idola???:P Pomysl o tym, Zaganq:D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |