![]() |
Małpy i 40ek
Hey...
Mam pytanie odnośnie małp. Mój kolega expiąc na nich zarabia 5k/h +. Ja exipąc na żółwiach zbieram 3k w ciągu całej wyprawy.... Chciałbym pójść także na małpy ale nie wiem czy dam tam rade. Nie zależy mi na expie! Tylko na pieniądzach. Jestem knightem z skilami 66 i lvl 40 Bright swordem, tower shieldem, knight armorem i legsami. Czy mam tam szanse? A jeśli nie to kiedy będę miał? |
Ja 55EK miałem problem z dogonieniem tychże małp (wpędzały mnie one w większe respy). Proponuję 70lv i skille 75.
|
Cytuj:
A możecie polecić może jakieś inne miejsce gdzie moge zarobić dużo pieniędzy w niedużym czasie? |
Zbyt wolny jesteś jeszcze na małpy :>
Jak chcesz zarobić to idź robić lootbagi na wieży mino na Darashii |
Wieża na darashi jest beznadziejna...
Nie dość, że pełno tam ludzi to i minosów też tam dużo nie ma także trzeba czekać na resp. A lotbagi to też nie są jakieś świetne.... : ( |
to może mino na Senji w 2h/10k z loota wyciągnąłem :)
|
Jeżeli masz postmana to : Mintwallin albo Elf Forteca.
Jeżeli nie masz postmana to radzę lecieć na jakąś tombę i zbierać Vikingi z Ghouli |
Min odpada - pełno ludzi i trudno tam jak archerów sporo...
Zresztą co chwile przychodzą tam 70+lvl. Odejdź albo giń. A elf fortes....hmm...no nie wiem. Niby nigdy nie próbowałem. A nie macie czegoś co by się zarabiało głównie w złocie? Bo nie chce mi się ganiać i lotbagów sprzedać :P |
Cytuj:
Jak chcesz dużo kasy to możesz iść na Demony , ale napisałeś ,że chcesz kase w złocie , a z Demonów leci czasem platinum coiny :/ @down Kupując PACC powinieneś wiedzieć gdzie zarabiać. Spróbój tomby , dużo kasy leci z mumii oraz Ghouli. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |