Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Sonda: Najwierniejszy przydupas VU (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157838)

Bosy_Wiesniak 19-12-2007 16:35

Sonda: Najwierniejszy przydupas VU

Jak w temacie wybieramy najwiekszego FANA FU tfu VU
10 miejsc to za mało, przy wyborze musiałem zrezygnować z kilku nie mniej oddanych ludzi, jak:
Archer of Fear
Nodois Tyranum (czy jakos tak)
De' Downy (cała rodzinka)
Giant evil hero
Jerphyn tarks (czy jakos tak)
Neavon
Rodonator
CZY WIELU WIELU INNYCH.
Coż, wybieramy z tego co jest :P

Oczywiście przewidziano nagrody dla zwyciezcy plebiscytu. Za miejsca:
1. - Invite do guildi Viribus Unitis, ranga "Przydupas Roku 2007"
2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej).
3. - Słoik nutelli orzechowej (dla osłody na zabicie smaku).

D@nger 19-12-2007 18:06

Oddałem głos na Refferona.

;D

Waw 19-12-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1795659)
2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej).

UHAUAHUAHUA, Xaem wymiata _/
Aaaaa, mój głos idzie na Nodoisa, tylko że go nie ma w ankiecie, więc wybiorę hmm, zaraz coś wybiorę ;s
I wybrałem, Refferona aka wiecznie najebanego

Elmer 19-12-2007 18:14

Nie ma spoko ziomka w ankiecie to nie głosuje. I HUJ! X(

Mietek919 19-12-2007 18:20

Refferon _/ Refferon _/

On ma najbardziej brązowy języczek :p Refferon _/

Sck 19-12-2007 19:31

straciles wszystko co osiagnales w zyciu, to teraz probojesz byc gwiazda tibii.pl? zalosne :)

Waw 19-12-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 1795953)
straciles wszystko co osiagnales w zyciu, to teraz probojesz byc gwiazda tibii.pl? zalosne :)

Do kogo to było? ;s

Sniezynka 19-12-2007 20:05

ROdonator dupolizem 2008

Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"

Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008.

Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy...

Bosy_Wiesniak 19-12-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sniezynka (Post 1796005)
Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"

Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008.

Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy...

___
Oboje wiemy, ze wielu pominalem, np:
Avalan Asmon
Bros Tarvillo
Skul Xend
Wina Romex
Aymoraxis
Shiru the asassin
Sir'Bandar
Tinti Zareda
Szalony Magus
Aurenix
Eowino Xensa
Mad Worior
Korgan Bloodly Blade
Ende Durau
Wachu of nebula
Vux'xi
Mad Adziu
... ale sa przeciez jeszcze inne nagrody do rozdania.
Naprawde ciezko bylo wybrac finalowa 10. Jest tyle tego scierwa na nebuli, ze trzebaby robic kwalifikacje ogolnopolskie.
Więc, nie narzekajcie tylko glosujcie.

Thunderbolt 19-12-2007 22:22

@up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej...

Bosy_Wiesniak 19-12-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 1796330)
@up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej...

___
Rozumiem twoje rozgoryczenie, nie załapałeś się nawet na rezerwową liste przydupasów. :( Teraz, będzie ciężko przetrwać. Przepraszam, że cie nie dopisałem. Niestety, nie znam ciebie, wiec wybacz. Nastepnym razem stań sobie gdzies w venore i krzycz przez pół dnia "hail vu". Albo jak ktos z VU cos powie pod depo napisz "HAHAHAHAHA" i tak 4 razy, zeby all widzieli, ze joke był fajny.

Nic straconego AWARDS'2007 obejrzysz przed monitorem, a już za rok kto wie, kto wie.
Pozdrawiam, i nie top smutku w alkoholu jakos to będzie!

Thunderbolt 19-12-2007 22:58

Ahahahahah Xaem musze Ci przyznac, ze masz duuuze poczucie humoru. Pozdrawiam i dzieki za pocieszenie :D. Pozdrow tez syna i zonke ;)

Snapi 20-12-2007 01:07

Jak można pisać że członkowie gilidi liżą sobie dupe ? Poco to nie macie co wymyśleć Żydy :D na przypał zmyślają głupie teksciki i myślą że są extra i wogóle super.

Xaem co ty sobą reprezentujesz ? Poniżasz wszystkich a sam jesteś śmietnikiem weś odejdz od tej klawiatury bo ci sie palce w nią wrosły.
I pamietaj !
Twój dom to DePo :)
PZdRO for u :*

Kartofel

TheDwarf 20-12-2007 06:56

Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.

Waw 20-12-2007 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1796678)
Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.

Hidek nie bądź taki cwany, bo jak wbijałem na venta, to odrazu, "Wawiernia co słychać? Może ci śniadanie zrobić? Dasz mi pro?"
<33333
Btw Hidek, czekam na pacca, i na*******am pg, z domu nawet nie wyjde zanim 100 nie wbije

El_payaso 20-12-2007 13:28

Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie :(:(:(:(. Małe rogi aka Refferon są przede mną :(:(:(:(:( boli mnie to :D.
Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy.

Waw 20-12-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El_payaso (Post 1796903)
Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie :(:(:(:(. Małe rogi aka Refferon są przede mną :(:(:(:(:( boli mnie to :D.
Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy.

Nie dodałeś też, że zapomnieli o takim przydupasie jak Thegi, zawsze pisał do każdego, chciał być fajny(i był oO)

Btw Tibia troche śmierdzi
Wasz Wawiernia

PS. Archer pożycz kasy na paymenta XDDDD

Ancient900 20-12-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 1796178)

Skul Xend

Eowino Xensa

To ta sama osoba..

Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie :) A że wam nie na wojnie nie wyszło, to trzeba się na forum pożalić. Cytując piosenkę z klanu: "czasem chcesz sie pożalić, ale nie masz do kooogo ;/"

Bosy_Wiesniak 20-12-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El_payaso (Post 1796903)

__
Tran nius to był nasz tajny agent! Mial lizac ci dupe, zebys poczul sie wazny. Po czym mial zwabic cie do bardaszki, zebys stracil pare lvl. Coz nie udalo sie, co zrobisz?
Druga sprawa zwiazana z TOP10. Chcialem cie dac, ale chlopaki mowia ze wybory najwiekszej łajzy i tchórza które zrobimy w styczniu nie miałyby bez ciebie większego sensu.
Takze ustalmy, ze jestes 11 dupolizem na nebuli, przy 800 graczach to wynik calkiem przyzwoity, za to masz wielkie szanse juz w styczniu dostac inna nagrode. Prosto z rąk DON DIEGO ARMANDO, a to juz cos.
Mam nadzieje, ze zanim przyjdziesz ja odebrac, to ogolisz wrescie te brwi i plecy.
TWOJ WOJ CH...

TheDwarf 20-12-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1797229)
To ta sama osoba..

Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie :) A że wam nie na wojnie nie wyszło, to trzeba się na forum pożalić. Cytując piosenkę z klanu: "czasem chcesz sie pożalić, ale nie masz do kooogo ;/"

Grono przydupasów wlasnie powiekszylo sie o jedna sztuke. Nie wiem co jeszcze robisz na forum, powinienes juz biec do kogos z VU, bo ostatnio ilosc miejsc MOCNO ograniczona.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34.