![]() |
Sonda: Najwierniejszy przydupas VU
Jak w temacie wybieramy najwiekszego FANA FU tfu VU
10 miejsc to za mało, przy wyborze musiałem zrezygnować z kilku nie mniej oddanych ludzi, jak: Archer of Fear Nodois Tyranum (czy jakos tak) De' Downy (cała rodzinka) Giant evil hero Jerphyn tarks (czy jakos tak) Neavon Rodonator CZY WIELU WIELU INNYCH. Coż, wybieramy z tego co jest :P Oczywiście przewidziano nagrody dla zwyciezcy plebiscytu. Za miejsca: 1. - Invite do guildi Viribus Unitis, ranga "Przydupas Roku 2007" 2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej). 3. - Słoik nutelli orzechowej (dla osłody na zabicie smaku). |
Oddałem głos na Refferona.
;D |
Cytuj:
Aaaaa, mój głos idzie na Nodoisa, tylko że go nie ma w ankiecie, więc wybiorę hmm, zaraz coś wybiorę ;s I wybrałem, Refferona aka wiecznie najebanego |
Nie ma spoko ziomka w ankiecie to nie głosuje. I HUJ! X(
|
Refferon _/ Refferon _/
On ma najbardziej brązowy języczek :p Refferon _/ |
straciles wszystko co osiagnales w zyciu, to teraz probojesz byc gwiazda tibii.pl? zalosne :)
|
Cytuj:
|
ROdonator dupolizem 2008
Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"
Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008. Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy... |
Cytuj:
Oboje wiemy, ze wielu pominalem, np: Avalan Asmon Bros Tarvillo Skul Xend Wina Romex Aymoraxis Shiru the asassin Sir'Bandar Tinti Zareda Szalony Magus Aurenix Eowino Xensa Mad Worior Korgan Bloodly Blade Ende Durau Wachu of nebula Vux'xi Mad Adziu ... ale sa przeciez jeszcze inne nagrody do rozdania. Naprawde ciezko bylo wybrac finalowa 10. Jest tyle tego scierwa na nebuli, ze trzebaby robic kwalifikacje ogolnopolskie. Więc, nie narzekajcie tylko glosujcie. |
@up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej... |
Cytuj:
Rozumiem twoje rozgoryczenie, nie załapałeś się nawet na rezerwową liste przydupasów. :( Teraz, będzie ciężko przetrwać. Przepraszam, że cie nie dopisałem. Niestety, nie znam ciebie, wiec wybacz. Nastepnym razem stań sobie gdzies w venore i krzycz przez pół dnia "hail vu". Albo jak ktos z VU cos powie pod depo napisz "HAHAHAHAHA" i tak 4 razy, zeby all widzieli, ze joke był fajny. Nic straconego AWARDS'2007 obejrzysz przed monitorem, a już za rok kto wie, kto wie. Pozdrawiam, i nie top smutku w alkoholu jakos to będzie! |
Ahahahahah Xaem musze Ci przyznac, ze masz duuuze poczucie humoru. Pozdrawiam i dzieki za pocieszenie :D. Pozdrow tez syna i zonke ;)
|
Jak można pisać że członkowie gilidi liżą sobie dupe ? Poco to nie macie co wymyśleć Żydy :D na przypał zmyślają głupie teksciki i myślą że są extra i wogóle super.
Xaem co ty sobą reprezentujesz ? Poniżasz wszystkich a sam jesteś śmietnikiem weś odejdz od tej klawiatury bo ci sie palce w nią wrosły. I pamietaj ! Twój dom to DePo :) PZdRO for u :* Kartofel |
Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.
|
Cytuj:
<33333 Btw Hidek, czekam na pacca, i na*******am pg, z domu nawet nie wyjde zanim 100 nie wbije |
Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie :(:(:(:(. Małe rogi aka Refferon są przede mną :(:(:(:(:( boli mnie to :D.
Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy. |
Cytuj:
Nie dodałeś też, że zapomnieli o takim przydupasie jak Thegi, zawsze pisał do każdego, chciał być fajny(i był oO) Btw Tibia troche śmierdzi Wasz Wawiernia PS. Archer pożycz kasy na paymenta XDDDD |
Cytuj:
Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie :) A że wam nie na wojnie nie wyszło, to trzeba się na forum pożalić. Cytując piosenkę z klanu: "czasem chcesz sie pożalić, ale nie masz do kooogo ;/" |
Cytuj:
Tran nius to był nasz tajny agent! Mial lizac ci dupe, zebys poczul sie wazny. Po czym mial zwabic cie do bardaszki, zebys stracil pare lvl. Coz nie udalo sie, co zrobisz? Druga sprawa zwiazana z TOP10. Chcialem cie dac, ale chlopaki mowia ze wybory najwiekszej łajzy i tchórza które zrobimy w styczniu nie miałyby bez ciebie większego sensu. Takze ustalmy, ze jestes 11 dupolizem na nebuli, przy 800 graczach to wynik calkiem przyzwoity, za to masz wielkie szanse juz w styczniu dostac inna nagrode. Prosto z rąk DON DIEGO ARMANDO, a to juz cos. Mam nadzieje, ze zanim przyjdziesz ja odebrac, to ogolisz wrescie te brwi i plecy. TWOJ WOJ CH... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |