![]() |
Hero Hunt
Oto malu¶eńka porcja fotek z naszego Hero Hunta ;]
http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/Hero/ |
Powiedz tylko ile resp 1 hero trwal :]
|
@ up
Przeważnie Dwie minuty :) niestety czasami 5 minut czekalismy |
Ladnie ladnie...ile exp zrobiles??
|
Za jednego Hero zdobywalem 900 expa + poniewz bloker tylko blokowal :D ale niestety bylismy tam tylko okolo 2 h poniewaz bloker musial dac Loga :( i dlatego nie zarobilem zbyt wiele expa (z 18k moze niepamietam :D)
|
Cytuj:
To mogliscie isc na podwojny resp :/ na pojedynczym z***any resp a tam masz zabijesz hero i jest nastepny :] |
@up
Tam nam było dobrze :D:D:D:D |
Najlepszy jest 3 x Hero co chwile wpada agent do ubicia:]
Postaramy sie zamiescic tu jakies ss z naszego 3x Hero tylko musze ziomka od ss dorwac;]]] Pozdr |
Wiadomosc dnia :D Jakis czas temu mielismy sie wybrac troche inna ekipa na Hero ale nasz wspaniały sorc padł 3 razy pod rzad gdy szedl ;/;/;/
(Nazywał sie Sir Otho) ale 2 deady to z jego głupoty ten od Hero to nasza wina |
Nudne screeny;P
Wszystkie niemal identyczne;p |
Jakbym robil ss'y z devil helm quest to byscie sie posikali ze smiechu. Raz wpadlem do dziury z gs i kumple gs ropneli. Potem ni mielismy klucza itp. Ogolnie same jaja
|
Tylko lamy tam do dziury wpadaj±;]
Ale zlewa była przedniaxD W końcu tam z tob± byłem;] "My¶lałem ze to dziura podpucha i że jak wejde to nigdzie nie spadne" To rulz jest;P "SA robi questy" Ja sie nie moge doczekać banshee itp. xDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |