![]() |
SD od 45 czy czekac na 50 lvl ?
Witam mam pytanie, mam pewien plan robienia SD i m lvlu.
otorz robie nowa postac i mam do wydania ok 2cc na manasy i robienie sd i m lvl a poznie PG. no i pytam się czy lepiej kupowac zwykle mana potiony juz na 45 lvl i robic sd [ z vialow jescze bilety w edron mozna miec kase] czy dobic 50 lvl i kupowac strong mana potiony ? ale za nie juz nie mam viali :p i na czym lepiej wyjde z maną ? kasa nie gra roli, liczy sie ilosc sd i m lvl :) |
wydaje mi sie ze jak bedzie uzywal zwyklych to taniej wyjdzie
|
Cytuj:
" na czym lepiej wyjde z maną ? kasa nie gra roli, liczy sie ilosc sd i m lvl " chodzi o to czy wydam 2cc na manasy zwykle czy strong to gdzie wiecej many dostane ?:P xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
co ty stary gadasz? za 2cc bede mial 2000 bp manaskow i mowisz ze za 2k bp manaskow nie zrobie 1 m lvla ? hahahah omg noob plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
omg sobie policz 2000000/50 wyjdzie ci 4000 / 20 = 2000 myslenie czasem nie boli... |
@up: konkretnie to 200bp a nie 2000. Btw jeśli chcesz robić te runy na exp dla siebie to nie ograniczaj się do sd bo sobie znaczniesz zmniejszysz pole manewru. Rób runy z innch żywiołów (gfb, thunderstrike itede). Manasy to wszystko jedno , zwykły kosztuje 50 gp daje ~100 many , strong 75 daje ~150.
|
Cytuj:
2000000/50g wychodzi 40000 mf / 20 = 2000 bp manasów :/ DO NAUKI DZIECIARNIA !!!! |
Cytuj:
2cc = 2 crystal coiny = 20k jak chcesz za to kupic 2k bp manasow chlopcze? skoncz lepiej z ots'ami :P |
cos mu sie pojebalo on chyba ma 200cc
|
To naprawdę żałosne, kiedy ktoś będąc w błędzie obrzuca błotem tych, którzy mają rację. I to w tak prymitywny sposób.
Skrót cc, o ile się dobrze orientuję, oznacza crystal coin. Crystal coin to nic innego jak 100 platinum coins "stopionych" w jedno. Jeden bp zwykłych mana potions kosztuje 10 platinum coins. 100 (pc, równowartość 1cc) /10 (pc, koszt 1 bp mp) = 10 (bp mp) Z tego prostego rachunku wynika, iż za 1 cc kupisz 10 bp mp. Mając 2 cc mnożysz wynik powyższy razy 2, drogi bajtunio, i otrzymujesz 20 bp mp. Jak pewnie zauważyłeś, jest to o 2 zera na końcu mniej, niż wcześniej zakładałeś. Moja sugestia, nie używaj skrótów których nie rozumiesz, bo zakładam, że masz więcej niż 2 cc, oraz nie obrażaj innych, kiedy nie masz ku temu podstaw samemu pisząc bzdury. |
Cytuj:
|
2cc = 20k
1k= bp mf = 20 manasow 20bp*20mf=400mf |
a już se pewnie chopak nadzieje robił żew wbije elo elo mlvl :<
|
Jeśli masz 2cc czyli 20k czyli 20000 GP... to kupisz sobie TYLKO 20 bp mf... z 3 bp sd może zrobisz...
I nie wyzywaj nas tu od dzieciarni, jeśli sam nią jesteś ;D |
omg mam 2kk
dawniej jak jescze gralem to mowilo sie 2cc ale widze updaty zmienily duzo kazdy moze sie pomylic |
Cytuj:
Jak coś co ma 10000 mogło być nazywane czymś co ma 1000000? Logika. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |