![]() |
Arbalest - pytanie
Czym się różni Arbalest od zwykłej kuszy?
Słyszałem coś, że ma większy zasięg tylko. Jeżeli tak, to ile ma zwykła kusza/łuk i o ile jest lepszy od kuszy? |
Cytuj:
|
@Up
Do końca ekranu to może lekka przesada ale zasięg ma napewno mocniejszy i coś jakby większe hity wychodziły ;) |
Opis: Arbalista, która strzela nieco dalej i MOCNIEJ od zwykłej kuszy. Dostępna tylko z Pits of Inferno Quest, Niezwykle rzadko sprzedawana, bo większość ludzi wybiera albo Avenger, albo Arcane Staff
źródło : http://wiki.hunted.pl/wiki/Arbalest nie należy polegać tylko na tibia.pl nikt nie ma wszystkich inf. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Arbalest ma Wiekszy zasięg i hity sa dziwne z niego bo raczej max hitow wiekszych nie sadzi ale sa mocniejsze Na przyklad srednia z Pb z kuszy to 150 to arbalestem okolo 165 - 170 ale max hit nadal taki sam. Przynajmniej ja tak zauwazylem. :] |
Gdybyś miał zamiar iść na PoI to ja bym nie brał tej kuszy! Prawie jest taka sama jak zwykła i podobne hity z niej walisz, a tak szybko za dużą kase jej nieopylisz a więc Arbalest = beznadzieja!:]
|
.
Jedni mówią że większy zasięg i większe hity a jedni że tylko zasięg..... Moim zdaniem zasięg i hity... ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |