Kicki i inne problemy...
Hiho, po up-ie jest coraz więcej kicków, gracze skarżą się na debugi. Obecnie wyrzuca mnie z gry - tak jakbym miał laga, po czym żeby się zalogować muszę poczekać gdyż wyskakuje mi błąd z połączeniem do servera. Nie wiem czy to wina Cipsoftu czy mojego kompa, nie da sie grać. Cipsoft swoimi up-ami psuje coraz bardziej komfort gry i nie ma tego skutków - wręcz przeciwnie, dochodzą nowi gracze. Ale cóż można zrobić, gdy twórcy naszej gry myślą wyłącznie o kasie.... Ale wróćmy do debugów - piszcie w tym temacie co wam sie przytrafia/jak rozwiązać dany problem, co zmniejszy ilość idiotycznych tematów na forum.
/Edit : Ahh, zapomniałbym dodać. Orientuje sie ktoś dlaczego po wejściu do gry liczba FPS jest w miarę duża, a po dłuższym czasie grania widocznie spada? (Osobiście po wejściu do gry mam 80-90 FPS, po dłuższym czasie spada nawet do 30... i proszę nie mówić że jest to efekt który wprowadza większa ilość efektów w grze bo nawet stojąc w tym samym miejscu nic nie robiąc liczba FPS znacznie spada.) I nie jest to również wina karty graficznej, testowałem na 2-óch różnych kartach.
/Down : Komp świeżo po formacie, firewalla nie mam.
|