![]() |
Życie Asavaro
Siemka bede tu dawał swoje ssy prosze o komentarze:evul:
|
Cytuj:
|
Zaniedługo bedzie co komentować:evul: nie buj
|
To zaloz temat "zaniedlugo" cokolwiek to znaczy. Temat do kasacji :/
|
Lol zajebi*e ss'y more plx (-.-)
|
Jester
|
Omg ale czad 0.o Pozamazywales tak wszystkie boty ze nie widac nawet eq... Screen na ktorym 2 osoby stoja i... i nic wiecej... Podniecilem sie nara...
|
Zalosne, zalosne, zalosne..... plx wyjdz i wroc jak bedziesz mial ciekawe zdjecia :( I tak na przyszlosc nie zaklada sie tematu nie dajac niczego na poczatek.....
|
Temat
Muj temat moje ssy i bedzie tak jak mi sie podoba a jak sie komus nie podoba to niech lepiej nic nie pisze:evul:
|
Asavaro twoj wiek * twoje iq = 100 ?
|
Cytuj:
"muj" gz n/c czemu zasloniles skille lvl eq etc o0 |
a ja proponuje słownik ortograficzny ;]
|
Sorry ze karmie trolla ale poprostu musze... Myslisz ze Ci wszystko wolno? Reporcik i zobaczymy ;> Jestes naprawde zalosny i prosze nie probuj sie wypierac, bo wszyscy juz to zauwazyli. Na Twoim miejscu ze wstydu wzialbym tego chara z allegro w jakas ciemnie i sie tu nie pokazywal a najlepiej wzial za nauke, bo jak sie patrzy na poziom inteligencji wiekszosci tibijczykow... Najpierw nauka potem przyjemnosci ludzie no >.>
|
Szkoda mi sie niżyć do waszego poziomu bo uwarzacie że jesteście doskonali każdy robi błedy a poztym skile i lev mozcie sobie sprawdzić a eq nie pokazuje bo nie ma czego nie widzeliście p- seta ?.
Co może mieć 21 lev mpa ?.Jeśli wam sie nie podoba to nie komentujcie i tyle, pozatym jestem poczatkujacy i mam wiecej lat niż myslicie ale to już moja sprawa. |
Siemka Jimmy.
~Zejdźcie z Niego nie każdy jest mistrzem ortografii jak wy -.- To jest forum tak zwany Hydepark (samowolka słowna style) ale nie musicie się o byle co przyczepiać Einstein rózwnież byl dyslektykiem .
@Topic bardzo ladnie zaczynasz oby tak dalej ;) |
Żeczywiście twuj temat, twoje zdjencia, ale my jesteźmy od komentowania, i bendziemy to robić.
|
Cytuj:
|
Stary, świetny ss ! Bardzo ciekawy chcę takich więcej ! jestem twoim fanem
|
up@
Haha made my day :D:D -dolaczam sie do prosby- |
22 lev i adv m levela i moje nowe nabytki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |