![]() |
Dlaczego wylogowało mnie i nie moge sie zalogować?
Witam wszystkich dziś chwile po zalogowaniu się na server celesta zostałem wyrzucony z niego po jakichś 2 min. chcąc zalogować się ponownie ujżałem taki napis: Account disabled for five minute. Please wait. Zrozumiałem w zasadzie jedno "five minute" po 5 min znów chciałem sie zalogować i znów to samo o co chodzi?? Na tibia.com również nie mogę sie zalogować prosze o szybką odpowiedź :(
O to screen http://img171.imageshack.us/img171/3388/disabledrr0.jpg |
Zle wpisujesz passy ...
|
Prawdopodobnie wpisałeś kilka razy źle swój account number lub haslo. Za 10min wpisz poprawnie passy i powinno działać.
P.S Proponuje zmienić przeglądarkę bo używanie IE to jakbys prosił o hacka... |
ehh
Przykro mi ale taka jest prawda na 95% zostales zhackowany
mialem tak 3 razy niepytaj o nic poprostu tak jest i pewnie juz zapozno |
Cytuj:
I teraz moje pytania: Jak ktoś mógł zdobyć moje passy? Jeżeli dzięki keylogowi to jak go usunąć? Czy najlepiej sformatować kompa? :p I czy to może był jedno razowy wyczyn i czy ta sama osoba może wejść na mojego chara jeżeli nowe hasło kopiuje a nie przepisuje (tu akurat mi chodzi o keyloggera bo zapisuje on tylko wciśnięte przyciski) Prosiłbym o szybką odp. Aha i czy kompa miałbym formatować jak najszybciej?;) pozdro |
SzYbKa OdPoWiEdŹ! Potrzebujacym pierszenstwo! xD
Szybko to szybko;);) Jak zmieniles haslo to ci nie hackną KONTA (nie chara tylko cale konto:o:o:o) Mialem tak tylko e w tym problem ze ja jestem za stary kon zeby mi hackneli konto. Juz raz sie hacker wlamal na moje konto i jak nie moglem sie wlogowac to wiesz co najlepiej zrobic? Tibia.com i zmiana hasla na przyklad duze male litery, cyfry, spacje, i znaki interpunkcyjne na przytklad gwiazdki. U mnie to dziala mimo ze mam IE bez anty vira. A gram juz 2 lata :p:p:p:p:p:p:p:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |