Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Żądam dostarczenia pacc z konkursu na sms.tibia.pl. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157961)

Czarny ork 20-12-2007 16:07

Żądam dostarczenia pacc z konkursu na sms.tibia.pl.

Witam, nie obchodzą mnie wasze wykręty typu "to nie my prowadzimy ten konkurs", macie nad nim patronat, na waszej stronie ma on swój alias, w prawie każdej podstronie można się natknąć na odsyłacz do tego konkursu, a więc powinno was to zainteresować.
Otóż, od 140 dni męcze się z Bosalem, co do mojej wygranej, w krótkim odstępie czasu wygrałem 2 pacce:
05-08-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni
24-07-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni .
Niestety tylko jeden do mnie doszedł, kontaktowałem się z Bosalem jak tylko mogłe, wysłałem od pory wygrania tych pacców może nawet z 20 wiadomości, na maksymalnie 4 dostałem odpowiedź, zawsze mnie zapewniano o tym, że pacc dojdzie niebawem, cóż już dawno mineło 90 dni w które sms.tibia.pl zobowiązuje się dostarczyć pacc mimo, że jest to absurd aby tak długo czekać, ja czekam owiele więcej.

Liczę na podjęcie działań w tej sprawie, jeśli nie chcecie robić z tego szumu na forum, skontaktujcie się na email [email protected], jeśli temat zostanie usunięty, a żadne działania nie zostaną podjęte, nie będę dalej biernie czekać...

Daveon 20-12-2007 17:56

Fajne uzasadnienie... z drugiej jednak strony jeśli wygrałeś to tibia.pl powinna dostarczyć pacc-a. Niestety nic nie moge pomuc ale jeśli masz jeszcze cierpliwość to napisz do paru administratorów moze odpowiedzą.... pozdro

Czarny ork 20-12-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 1797313)
I co zrobisz, "hackniesz" tibia.pl ? xD

Oj ty inteligenty człowieczku, pujdę do Rzecznika praw konsumenta, a on już mi poradzi, jak zgłosić takie wykroczenie.

Slide_Aurea 21-12-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarny ork (Post 1797384)
Oj ty inteligenty człowieczku, pujdę do Rzecznika praw konsumenta, a on już mi poradzi, jak zgłosić takie wykroczenie.

Tak szczerze, zrobiłbym to po tych ich śmiesznych 90 dniach czekania... to jest "lekka" przesada... ;/

pyzio2 21-12-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1798456)
Tak szczerze, zrobiłbym to po tych ich śmiesznych 90 dniach czekania... to jest "lekka" przesada... ;/

lekka to malo powiedziane informuj nas na biezaco co z twoim paccem

Vanhelsen 21-12-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarny ork (Post 1797109)
Witam, nie obchodzą mnie wasze wykręty typu "to nie my prowadzimy ten konkurs", [...]

Wybacz, ale to jest wystarczające wytłumaczenie... :baby:

Emok 21-12-2007 15:38

Cytuj:

Witam, nie obchodzą mnie wasze wykręty typu "to nie my prowadzimy ten konkurs", macie nad nim patronat, na waszej stronie ma on swój alias, w prawie każdej podstronie można się natknąć na odsyłacz do tego konkursu, a więc powinno was to zainteresować.

To tak jakbyś nie dostał wypłaty i poszedł do pośredniaka ze skargą :baby:

Martka 21-12-2007 16:28

A moderatorzy zamiast działać na rzecz użytkownika jeszcze kpią. Przykre.

By$iu 21-12-2007 16:37

Jeszcze zaden moderator sie tutaj nie wypowiedzial, Marla.
Swoja droga zmien styl z tak agresywnego na nieco bardziej spokojny, z doswiadczenia wiem, ze na spokojnie idzie zalatwic o wiele wiecej.
Kazdy jest czlowiekiem i kazdy moze sie pomylic, moze w czyms jest problem albo cos, poczekaj spokojnie na jakas konkretna odp. Swoj problem opisz spokojnie.

Martka 21-12-2007 16:47

Przepraszam, mój błąd :confused:

Niektórzy mogliby spuścić trochę z tonu.

Lanc 21-12-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1798843)
Jeszcze zaden moderator sie tutaj nie wypowiedzial, Marla.
Swoja droga zmien styl z tak agresywnego na nieco bardziej spokojny, z doswiadczenia wiem, ze na spokojnie idzie zalatwic o wiele wiecej.
Kazdy jest czlowiekiem i kazdy moze sie pomylic, moze w czyms jest problem albo cos, poczekaj spokojnie na jakas konkretna odp. Swoj problem opisz spokojnie.

Ty za to, na pewno był byś spokojny gdybyś czekał na pacc, o ponad 4 miesiące za długo!

Shinjix 21-12-2007 18:08

Cytuj:

Rozumiem twoje poirytowanie tą sytuacją, ale ani my, moderatorzy, ani admini Dr. Omader i MatKus, ani firma Drom nie mają nic wspólnego z 'dostarczaniem' PACCów wygranych w konkursie sms. Tym zajmuje się bosal tylko i wyłącznie. Do niego więc proszę składać zażalenia i z nim rozwiązywać problemy z konkursem sms.

Jestem w stanie zrozumieć, że chcesz zwrócić na to uwagę na forum, jako że inne środki komunikacji zawiodły - dlatego nie usunę tego tematu.

Jestem jednak zmuszony go zamknąć - dalsza dyskusja między użytkownikami na ten temat nie ma sensu. A jeśli bosal będzie chciał odpisać, to zrobi to mimo zamknięcia tematu (w końcu jest adminem).

Życzę, żeby sprawa rozwiązałą się pozytywnie.

Pozdrawiam,
Shinjix.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06.