![]() |
Żądam dostarczenia pacc z konkursu na sms.tibia.pl.
Witam, nie obchodzą mnie wasze wykręty typu "to nie my prowadzimy ten konkurs", macie nad nim patronat, na waszej stronie ma on swój alias, w prawie każdej podstronie można się natknąć na odsyłacz do tego konkursu, a więc powinno was to zainteresować.
Otóż, od 140 dni męcze się z Bosalem, co do mojej wygranej, w krótkim odstępie czasu wygrałem 2 pacce: 05-08-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni 24-07-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni . Niestety tylko jeden do mnie doszedł, kontaktowałem się z Bosalem jak tylko mogłe, wysłałem od pory wygrania tych pacców może nawet z 20 wiadomości, na maksymalnie 4 dostałem odpowiedź, zawsze mnie zapewniano o tym, że pacc dojdzie niebawem, cóż już dawno mineło 90 dni w które sms.tibia.pl zobowiązuje się dostarczyć pacc mimo, że jest to absurd aby tak długo czekać, ja czekam owiele więcej. Liczę na podjęcie działań w tej sprawie, jeśli nie chcecie robić z tego szumu na forum, skontaktujcie się na email [email protected], jeśli temat zostanie usunięty, a żadne działania nie zostaną podjęte, nie będę dalej biernie czekać... |
Fajne uzasadnienie... z drugiej jednak strony jeśli wygrałeś to tibia.pl powinna dostarczyć pacc-a. Niestety nic nie moge pomuc ale jeśli masz jeszcze cierpliwość to napisz do paru administratorów moze odpowiedzą.... pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To tak jakbyś nie dostał wypłaty i poszedł do pośredniaka ze skargą :baby: |
A moderatorzy zamiast działać na rzecz użytkownika jeszcze kpią. Przykre.
|
Jeszcze zaden moderator sie tutaj nie wypowiedzial, Marla.
Swoja droga zmien styl z tak agresywnego na nieco bardziej spokojny, z doswiadczenia wiem, ze na spokojnie idzie zalatwic o wiele wiecej. Kazdy jest czlowiekiem i kazdy moze sie pomylic, moze w czyms jest problem albo cos, poczekaj spokojnie na jakas konkretna odp. Swoj problem opisz spokojnie. |
Przepraszam, mój błąd :confused:
Niektórzy mogliby spuścić trochę z tonu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem w stanie zrozumieć, że chcesz zwrócić na to uwagę na forum, jako że inne środki komunikacji zawiodły - dlatego nie usunę tego tematu. Jestem jednak zmuszony go zamknąć - dalsza dyskusja między użytkownikami na ten temat nie ma sensu. A jeśli bosal będzie chciał odpisać, to zrobi to mimo zamknięcia tematu (w końcu jest adminem). Życzę, żeby sprawa rozwiązałą się pozytywnie. Pozdrawiam, Shinjix. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |