![]() |
Na którym lvlu na PoH???
An ktorym lvlu dal bym rade poexpic troch na PoHu???
Oczywiscie nie mowie o gsach ylko cycach, minoskach, ghulach itp. Profesta: Master Sorcerer |
Omg.
Mieć pacc na sorcu i chodzić na POH ;| |
A może jakiś lepszy pomysł??? Bo ja nie mam ;/
|
Proponuje tomby. Które? Pochodź po każdym i zobacz, który Ci się podoba ;)
|
A tomby to -3 czy -2?????
|
Jak masz pacc to z tombami jest najlepsza opcja, a który poziom, pochodź i sprawdź. Im schodzisz niżej to więcej manasów Ci zejdzie i większe ryzyko, ale niżej możesz więcj zarobić. Pochodź i sprawdź, każdy inaczej gra i każdemu co innego podchodzi. Na -3 możesz mieć ciężki początek, ale jak już roz wyczyścisz to będzie w sam raz.
Ale najlepiej ssam pochodź i sam sprawdź co Ci podpasi. |
N razie expie na guardach (albo expilem) i chcialem dobic 35 i isc na ds ale jak mowicie ze tomby to ide...
|
Dałbym już rade na Pohu mam 22lvl druid chodzi mi o cyce ghoule mono archery ,guardy,tarantule (czy dam rade z demon skieletem??)
|
..........
|
N ds chcialem isc na ghost land z "niewidka"
|
Koleś, ale po co!? Proponuje w celach materialnych STONE TOMB pierwszy poziom za teleportem. Nie wszystkie spawny, ale tam gdzie jest mniej. Stawiasz 2ds + wand. Weź do tego 1-2BP mf i BP IH. Sam tak expiłem druidem i było spoko.
|
A nie lepiej postawic monki (leczenie)????
|
Monki mogą łatwo paść, zresztą DSy mocno walą.
Na 1h huntu może dwa razy musiałem IHnąć DSa. Jeżeli się już rozeznasz na tym poziomie to można naprawdę efektywnie expić. |
Dzieki za dobry pomysl. Jutro wbije 35 i lece na tomby -3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |