![]() |
Czy chcielibyście :D
czy chcielibyście double exp ??
mi osobiście na tym nie zależy ,ale chciałbym dowiedzieć sie co wy o tym sądzicie ;P :) |
Nie, bo znalezienie wolnego expowiska/expowiska bez boterów graniczyło by z cudem...
|
Na stałe? ... Wszystko jedno
Na tydzień? ... Stanowczo nie/Wszystko jedno Wszystko jedno bo: Po mimo tych wszystkich "ulepszeń" i tak będę grał ( do momentu kiedy Tibia będzie płatna jak WoW) AD1( Wolę wydać kasę na WoW ) AD2( WoW Rlz ). Stanowczo nie bo: Nie będzie jak expić na ratach pod Thais... |
od święta na 2-3 dni;] np na Wigilie lub Sylwestra;]albo w moje urodziny(chociaż bym pewnie nie grał)
|
@up
;o.. Zamurowało mnie.. Ty bys w święta albo sylwka grał w Tibie.?! Olaboga.! |
Nie <10 snakuf>
|
Cytuj:
|
ta ale tylko dla mnie ;]
|
Robienie podwójnego expa raz na jakiś czas jest bez sensu. Powoduje to dzikie tłumy wszędzie, gdzie tylko są jakieś potwory i utrudnia normalną grę. Poza tym jest to nieuczciwe wobec tych, którzy też chcieliby z podwójnego doświadczenia skorzystać, ale nie mogą akurat grać w tym czasie. Z kolei wprowadzenie expa x2 na stałe nie miałoby większego znaczenia - to tylko kwestia przyjętej konwencji czy exp jest x0,1, x2 czy x50. Jedyną różnicą byłoby to, że większość obecnie istniejących potworków szybko stałaby się zbyt łatwa i Cipsoft musiałby wprowadzić nowe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Topic : noo ba, jeszcze chciałbym mieć pacca na 100 lat za fri, bp cc od gje ema no i jakies skille 300/300. |
Na swieta mogli zrobic ... a zreszta jak troche pogralem w swieta to i tak jakos tak szybko szlo :P.Na kazde swieta niech zrobia 2x exp :p
|
Jak dla mnie to głupi pomysł.
Pan up Jak chcesz grać w sylwka w tibię... to niezły z ciebie maniak ;p |
Exp x2 to shit;/
Expiliscie wtedy? Bo ja nie... |
Ludzie do 100~lvl nie ma wtedy double exp. Ponieważ exp jest taki sam jak wczesniej(wiecej dostajesz ale mniej monsterow bijesz). Sam tak mialem , niby wiecej expa dostawalem za monstery ale tak samo wychodzilo.
|
@up
zgadzam sie A co do tematu to jak ktoś chce exp 2x to niech se na ots'ie pogra HF exp 2x porażka... jeden z najgorszych pomysłów cipsoftu.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |