![]() |
gdzie dobić 8 lvl ??
wiem że troche glupie pytanie nawet bardzo ;) ale zaraz kończe a chce wiedzieć gdzie najszybciej dobić 8 lvl na rooku mam studdet shield legion helmet chain armor mace leather boots leather legs i to wszystko prosze o szybka odpowiedz:D
|
wolfy/spidery/p spidery
|
[quote=ruszka;1799262]wiem że troche glupie pytanie nawet bardzo ;)
To po co je zadajesz? Dobij 8 lvl tam gdzie dobiłeś 7,6,5 etc |
To nie jest trochę głupie pytanie to jest przesadzicie wielkie głupie pytanie
Odp: Szukanie nie boli albo najlepiej zapytaj się ludzi w grze odpowiedzą ci (lub wyśmieją),chyba jasne że wychodzisz z miasta i dawaj wszystko co sie rusza lub schodzisz pod pewien sklep ekscentrycznego sprzedawcy który rozstawia swoje reklamy wszędzie po rooku |
Pod sklepem Ala Dee (czy jak on sie nazywa) gdzie sa bugi i raty..
|
Cytuj:
|
hmm
Ja już mam 9 i 1/2 levela, najszyciej expie na ORC i Minotaurach. Tyle że ja mam: Katana, Plate Shield, Chain Aromor, itp.:p
|
Oooorci...
|
orki i moze skeletony, bic wszystko co popadnie, jak duzo %(40>) to te pierwsze, a jak mało to polaz po rooku i lej wszystko
|
Polecam iść na bugi, ale tam czasami jest zajęte więc na poision spidery.
|
Na jakie bugi??!! jakie spidery??!! Najlepiej iść na trolle(ale w podzemiach bo tam nie ma za dużo ludzi i zgarniesz dużo expa) no jak już sie tu uprzeć to na Poision SpideryB)
|
Beary, trolle, orci itp.
Idź gdzie chcesz;) |
Wolfy, bugi, snake-i. Najszybsze :P
|
Na sheepach i deerach. A jak jakiś gracz powie ci jak, możesz spróbować na meblach.
|
Cytuj:
|
Przychodzę z pomocą ;)
1.)Na początek zbieraj raty na mace 2.)Wykonaj questa na doublet armor 3.)Wybijaj raty do 3 levela 4.)Idź na questa do bear romu tylko po plecak z prezentem i wymien ten prezent na legion helmet 5.)Idź na Mino hell po wedkę,carlin sworda 6.)Bij trolle 7.)Z kasy z trolii kup chain armor lub klucz do bear romu(czasem 8lvl. daja za free) 8.)Nabijaj trolle ew. orci do 7 levela 9.)Od 7 levela bij only skeletony i orci 10.)Sellnij wszystko procz Carlina wiadomo dlaczego ;) WELCOME MAINLAND myślę że pomogłem.... |
Trolls,Skeleton,Orc i Duzo duzo wiecejB)
|
Cytuj:
|
Avallach, pytanie brzmi"gdzie dobić 8lvl[/i]a nie gdzie go nabic.. no jesli sie uprzec to chodz po bagnach i szukaj snak-ów :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |