![]() |
To by się przydało!!!
Oglądam tę strone i jednego mi tu brakuje.
Mianowicie: Czemy nie ma tu "TARGOWISKA" widziałem to na jakiejś zagranicznej stronie, poprostu wpisuje się na jakim serwerze i w jakim mieście chcesz coś sprzedać/kupić i za ile. Powiem że takie coś by się tutaj przydało!!! KTO MNIE POPIERA!!! |
Koniec
By sie skonczylo glupie chodzenie i krzyczenie "Sell Longsword", "Sell plate armor" albo "Buy 5 SD's". Popieram
|
Popieram, ale...
pomysł jest good nic nie mam, tylko chodzi tu o kwestie osryptowania ów targowiska, nie jest coś zrób ... i jest ... tu tzreba czasu poświęcić, znajomość php, javy, mysql ... ale targowskio - odpowiada zakładce HANDEL na forum :) |
Powiem jeszcze jedno, forum to nie o samo no chyba że zrobią możliwość wstawiania tematów na określony czas wtedy to będzie fajne a tak może ktoś po tygodniu otworzyć ten temat i zacząć do ciebie gadać a ty już nie będziesz mógł mu dać.
A jeśli chodzi o skrypty to niech poproszą o pomoc www.tibia.de tam jest takie targowisko. |
tez popieram kazdy jeszcze przy okazji moglby sie zorientowac w cenach :D :O
|
Tak, zdecydowanie popieram tą ideę. Napiszmy petycje do bosala. A co!
|
A ja sie nie zgadzam
Mysle ze jak by to bylo na forum to kazdy by posty nabijal bez sensu.Po drogie to jest taki dzial HANDEL dzie mozna sie w cenach zorientowac i ewentualnie napisac cos co sie sprzeda no i na tibi jest cos takiego jak trade channel i tak kto jest zainteresowany to ci kupi co bedziesz sprzedawal !( ale to jest moje zadanie)
|
nie chce się chwalić, ale
Cytuj:
Więc jakby naprawdę była potrzeba to ... mogę spróbować. Ew. jakby trza to jeszcze interfejs we flashu żeby milej było :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |