![]() |
Kilka pytań odnośnie gry Sorcem
Jestem nowy na tym Forum wiesz proszę o wyrozumiałość.
LvL 22 m lvl 18, eq Plate armor, Plate legi, dark helmet,zwykle boots, Dwarven shield. Oto moje pytania. -gdzie najefektywniej expić na moim lvl -gdzie najlepiej zbierać kase -czy to eq które mam wystarczy mi narazie Zapomniałbym jeszcze napisać moje konto jest Facc Z Góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi Pozdro:) |
kopalnie koło kazo
eq takie sobie, ale przy expieniu w kopalniach szybko nabijesz kase. |
Moje eq uległo lekkim modyfikacjom mam zamiast Dark helmeta Crown a tarcze Dragon shield .
Dzięki za odp ale chciałbym tez wysłuchać opini innych ale jakoś nikt tu nawet posta nie napisze Thx wielki Pozdro:);) |
1 eq może być, następna rzecz do kupienia to blue robe, ale to jeszcze nie teraz.
2. exp, zbieranie kasy - roty na fibuli, dwarfy w kazzo, dla expa możesz też na cycki chodzić |
Mount sterum
|
na guardach latwo dragon breath ma 4 zasiegu uciekasz i wybijasz ale miej kilka ih przy sobie
|
Thx za wszystkie odpowiedzi i czy możecie mi napisać co sadzicie o expieniu na mino Tower kolo Kazzo.
Moja profesja :mag: i wale z wanda xD |
Oto moje odpowiedzi:
-gdzie najefektywniej expić na moim lvl - jak mowili kazz -gdzie najlepiej zbierać kase - tam gdzie expisz?? -czy to eq które mam wystarczy mi narazie - shielda muglbys nowego kupic |
Słyszałem ze fajnie można expić i kasę zbierać na Minosach koło Kazzo ale nie jestem pewien czy będę miał tam waste czy też nie
Moja profesja :mag: i wale z wanda xD |
Myśle, że dobrym miejscem do expienia twoim sorcem będą kopalnie kazo z dwarfami i soldkami. Potem z hmm możesz quardy walic ;)
|
lol na takimdobrym lvl takie slabe eq ja mam 10 i mam nable armor plate legs w banku 10000 i tarcza jakas taka + 30
chyba guard:o |
Cytuj:
|
a Jezeli.....
ta a jezeli ma 12 sorcerem k seta devil helmet fur boots crown shielda to zle (macie cos)
|
Eq może być jest w sam raz.Na minotaury spokojnie Ci wystarczy.Masz na nich 13k expa/1h i 8k w kasie/1h wiec myśle,że to opłacalne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |