Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jak trenować po Update'cie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158239)

Bounty8 22-12-2007 15:49

Jak trenować po Update'cie?

Jest wieele sporów dotyczących skillowania po zimowym upie '07X(X(.
Więc może zauważytiście jakies zmiany co do treningu?
Jeśli tak to prosze wypowiedźcie sie na ten temat :) :p:p

Ethesen 22-12-2007 16:09

0.o Są jakieś zmiany skilli?

Saintcik 23-12-2007 14:40

Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.

Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.

A co do Knightow moim zdaniem jest tak jak było.

Asthan 23-12-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saintcik (Post 1802410)
Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.

Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.

To źle wnioskujesz bo musieli zadawać bloodhity.
Jedyna zmiana jaka odczułem to to ze monk sie rzadziej leczy.

$omgoku 23-12-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saintcik (Post 1802410)

Ehmm zawsze musieli zadawac blood hity. Od 7.4 ? chyba jakos tak :o

Saintcik 23-12-2007 17:04

a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?

Arcan 23-12-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saintcik (Post 1802666)
a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?

Tak, to prawda.

Monte 23-12-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saintcik (Post 1802666)

Shielding rośnie jak u rycerzy aczkolwiek umiejętność władania bronią dystansową rozwija się szybciej u paladynów aniżeli posługiwanie się obuchem, mieczem lub toporem u rycerzy.

sirpatrick 23-12-2007 20:34

Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.

Pozdrawiam.

Ghard Lage 24-12-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sirpatrick (Post 1803123)
Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.

Pozdrawiam.

No bo paladyn na początku jest ciężką profesją dopiero potem się rozkręca :evul:

Keira More 25-12-2007 12:42

Nie zauważyłam ŻADNEJ zmiany w systemie skilli. Trening jest raki sam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33.