![]() |
Furora masslog 22.12.2007
Al Inferno recorded:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35312 |
Mogli w ogóle nie wychodzić z pzta niż tak dać się złożyć -.-
|
Nie ma pokazane jak ogarniacz Drako pada :<
Fu! Szit ;x |
O chlopaczynom raz w życiu cos poszlo..
|
Cytuj:
Nie te chłopaczyny jakiś czas temu przegrywały każdy OB 10-0 |
; )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))
zaczynamy zabawe, bedzie ownejdzowanie =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol kto przegrywal op 10-0 chyba mi sie cos przewidzialo to nie inshon chlopaczku tylko vision ;*
|
Ymy tam to nie miał szans, dobry film!
|
Hmm, ladnie im poszlo :)
|
pytanie
wiecie czy jest już filmik na yutube??:)
|
Cytuj:
Co do Ymego i reszty to szacunek dla nich. |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 30 to nas w gildii nie ma pro elo ogarniaczu zrobiłeś mój dzień ziom |
Cytuj:
Foxy Darow , Kerugo on Furora,Knight of South Central ,Maziqu , Neltharion ,Salvatorre , Sephriot ,Thor Razar ,Youen , Al Inferno ,Doom Harvester ,Fischkela ,Haasky,Nayan Azra ,Nelvotta, Neviv , Ratillt,Trealyn ,Tritii, Xivanez ,Yeetro, Ai Shinayo , Aqo , Detektor ,Lady Toffina ,Senzel ,Xespoz. Wyszlo chyba wiecej niz 30 osob w gildi, nie napisalem Ime i Zwidka chociarz siedza z Wami na ventrilo. bt. Jak piszesz "My" , "Nas" to moze sie ujawnisz kim jestes, Twój iloraz inteligencji mnie przeraza. NIE WLICZAM NOOBOW Z ALDORY. A draco was robil jak chial, ema. |
Post do skasowania.
|
@2x up
mój błąd, może jest nas 30 w gildii ale na tamtym battle było nas najwyżej 15 i nie mam zamiaru mowić kim jestem, i tak za dużo wiecie ( ; |
Cytuj:
|
Get some rl life :(?
|
chyba nikt na tym swiecie z co dopiero w vision nie jest tak zajebisty jak laryx mastah chce go dotknac ; /
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |