![]() |
Ryu-Kishin
Co to jest?
Tak się nazywa mój potworek. :D Jest on połączeniem acienta scarab plus mino z fire swordem.... Loot: Głownie Fire Sword ,100-320 gp,Acient HAmy (Które zrobie) i wiele innych rzeczy... Hp:4500 Exp: 6700 Występuje w mieście ,gdzie tylko faccowie mogą być :baby: http://img66.exs.cx/img66/4285/Ryu-Kishin.jpg Proszę o komentarze... Edit: Można to zmienić... o faccu B) |
Nawet fajne!
Cytuj:
Aczkolwiek z tym przesadziłeś'-.- |
Ryu-Kushin to chyba był jakiś bohater mangi (albo czegoś, z pewnością już o tym słyszałem)? Za mocny, ale wykonanie może być. ;)
|
Cytuj:
|
Fajny monster. Ładne wykonanie, tez jestem podczes projektu takiego stwora :D
Swoją drogą przydałoby się takie, malutkie, malusieńkie miejsce z jakimś fajnym czymś, typu healing aura, czy niespotykanym stworem, gdzie tylko FAKI by mogly przebywac. |
Hehehe..fajne :) Ja bym tak niepotrafił-takimały obrazek, a z taką dokładnością. Rób dalej takie monsterki i stwórz jakąś armię. Bedzie wyglądało. Mi się bardzo podoba.
|
Taki potwor moze byc :D mi sie nawet podoba :D Wiesz Grałem kiedys na hibernie nazywalem sie Gnom Gaciowy :D
_________________________________ "Kibel to nie raj.Nie wal konia tylko sraj." 8o |
:p
fajny fajny tylko co to jest to na plecach??
Mino zostawil odchod y? Czy to ten fs? |
Moglbym se go powiekszyc tylko nie wiem gdzie wiec sie pytam czy moglbym tu.
Wlasnie prosilem was w innym temacie zebyscie robili tez takie potworki, ja 3 zrobilem, moze zrobie jeszcze jedna historyjke, wiec czy moge powiekszyc? :p |
Oczywiście ...
Co to odpowiedzie na pytanie @Up B)
To pozwalam i jestem szcześliwy , że zapytałeś ... 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |