![]() |
(Antica) Okolnir battle by Embermane 207 ms
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=nub41i10gweyr3kl
wszystko jasne, sashra sie znudzil to embermane wrocil do lask ladne ob |
ładne eq xD
|
@up
bardzo wyczerpująca odpowiedz ;p |
Combo bot w 20:19 na swoim guild membersie rox.
|
ng vs ng? ;] Przynajmniej fajnie to wyglada...
|
oni mają swoje boty:)
|
To w 20:19 nie było ng, bardziej walili z battle listy i ktoś nagle zniknął i walneli w swojego. Co to walki to troche nudna.
|
Ember/sasha slyna z tch swoich itanzuf i w ogole.
Mogl byc bota ale wydaje mi sie ze ventrilo;D jebali sd na bl bo na schodach bylo duzo osob i nie trafili by w jednego dlatego celowali na bl koles poszedl up i jebneli swojego. |
Łał, ładnie ładnie ;).
Jedno z lepszych battle jakie widziałem :). |
Cytuj:
|
haha nie ma to jak combo na swojego gościa z gildi xD Hail NG ;]
|
Niema co gadac glupot wszystkie walki z udzialem embermane sa wielkie
A co do bota to jest rzecz oczywista ze uzywaja, kiedys mialem zdjecie jak ekipa embermane w tym samym czasie puszcza 10 sd w trakcie walki wiec zgrac sie tak nie mogli. |
Cytuj:
Jedno z lepszych bo ostatnio dawno nie widzialem jakiego filmiku z battle//massloga na wiekszą skale. |
17:59 Alice Dee [90]: Johan?
Ajj czyżby 2 ovner? /Film : battle niezłe, chociaż przegrani nieźle znubili, mogli wyjść a nie na schodach stać. |
Cytuj:
Wystarczy ze ktos zwroci sie po imieniu i od razu 2 owner... Wybacz ale to jest glupie z twojej strony. Co do filmu, milo sie oglada, ladny open. Eq oczywiscie tez przykuwa uwage bo Sashra ma juz zamiast Tibii OTS'a :D |
Ciekawe czemu schował hełm, może ma winged helmet : d.
Bitwa fajna, sporo akcji ;) |
Cytuj:
Więc z tego wnioskuję że "Johan?" miało być pytaniem kto gra, no możliwe są też inne opcje (np. zgadywał jak ma na imię :O). /Down : dobra spoko niech wam będzie ;) Zresztą chuy mnie to obchodzi. Snake gildi która przegrała : http://www.tibiacam.tv/get.php?h=88e...0a4a4c612479f9 |
Cytuj:
@Ryba tez mnei to zaciekawilo :D pomyslalem a gdzie ma Golden Helmet? xD |
Alice Dee i Sash sa parą w tibii.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |