Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   49lvl Palladyn hunci GSy, DSy, Ghoule i pada (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158324)

Zdzichu_Szprycha 23-12-2007 09:07

49lvl Palladyn hunci GSy, DSy, Ghoule i pada

Witam! To kolejny mój film jaki chce wam przedstawić. Akcja toczy się na PoH i tam też niestety kończy.
Kod:

http://www.s p e e d y s h a r e.com/323506909.html
Zaliczyłem zgon z powodu takiego, iż miałem problem z hotkey'ami. Zapraszam do oglądania

Zdzichu_Szprycha 23-12-2007 11:26

Proszę o commentsy

Aruna 23-12-2007 11:52

Nudny Film z lekka ;]
I ten dead ;s ...

>>>Mazix<<< 23-12-2007 19:58

Czemu nie wziąłes ani jednego uha?

Rybzor 23-12-2007 20:30

Ale koleś śmiesznie zginął, zabił gsa i go tarantule dojechały : D

Mac Artur 23-12-2007 21:05

No cóż człowiek uczy się na błędach ;)
następnym razem weźmiesz uhy ;p

Fajny film w sumie to lubię jak główny bohater pada ;p

PatrysSs 23-12-2007 21:31

Chyba ziomek przy***ba edita bo koncowka .html ale nie wiem prosze o scana xD

Zjawin 23-12-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PatrysSs (Post 1803270)
Chyba ziomek przy***ba edita bo koncowka .html ale nie wiem prosze o scana xD

a ja prosze o skana twojego mózgu

@Filmik
nudny nic specjalnego ;]

Smerf.Secura 23-12-2007 22:04

Po chooy stałeś w miejscu zamiast uciekac?

Yamaroo 23-12-2007 22:20

Zdzichu to mój rl więc z tego co wiem to wysiadły mu hotkeye i nie mógł nawet się na manasować. No rzeczywiście szkoda deada w taki sposób:/

lycha_ziom 24-12-2007 00:31

Skarżysko ... ;]

Snagoth 24-12-2007 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yamaroo (Post 1803410)
Zdzichu to mój rl więc z tego co wiem to wysiadły mu hotkeye i nie mógł nawet się na manasować. No rzeczywiście szkoda deada w taki sposób:/

gdzie wysiadly? na przystanku? o.O

jak moga hotkeye 'wysiasc' czyli nie dzialac? Hotkey jest ustawiony i koniec.. i to nie prawda ze typek 'nie mogl sie nawet manasowac.. o Boze jaka ta Tibia zla bo hotkeye same sie psuja i ludzie przez to padaja'... widac na filmiku bylo ze typek spamowal hotkey z exura gran i dopiero po paru sekundach sie kapnal ze nie ma many.. mial malo hp.. spanikowal i nie wiedzial ktory hotkey wcisnac.. i padl.. do tego stal.. co pokazuje ze spanikowal i ze ten gracz nie gra dlugo w ta gre.. badz gra juz jakis czas ale jest malo pojętny :(

Zdzichu_Szprycha 24-12-2007 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1803777)
gdzie wysiadly? na przystanku? o.O

jak moga hotkeye 'wysiasc' czyli nie dzialac? Hotkey jest ustawiony i koniec.. i to nie prawda ze typek 'nie mogl sie nawet manasowac.. o Boze jaka ta Tibia zla bo hotkeye same sie psuja i ludzie przez to padaja'... widac na filmiku bylo ze typek spamowal hotkey z exura gran i dopiero po paru sekundach sie kapnal ze nie ma many.. mial malo hp.. spanikowal i nie wiedzial ktory hotkey wcisnac.. i padl.. do tego stal.. co pokazuje ze spanikowal i ze ten gracz nie gra dlugo w ta gre.. badz gra juz jakis czas ale jest malo pojętny :(

Koleś, jak mówię, że miałem problem z hotkey'ami to tak było. Manaski mam F8, Exura Gran F2, więc pomylić nie mogłem. Po 2, ale nie w tym przypadku czasem jest tak że używasz czegoś, a wtedy pisze "Using one of XX YYYY" a się to nie używa, trza wtedy jeszcze raz. A w tym przypadku (na filmie) wciskałem z manasami i exurą g. hotkeya, a jak wiadomo można po upie się leczyć 2 razy na turę, dlaczego nie zadziałało to ja nie wiem, może wina Tibi a może starej klawiatury. Pozdro

Bekaojad13 24-12-2007 08:50

Gupi filmik moim zdaniem. Tak gupi ze moj komputer nie chial go odtworzyc ale se poradzilem. A hotckeye moga wysiasc bo mi wysiadly i dedelem na Ds bo nie moglem exury vity wsadzic. i dedlem:baby::baby:;(

Smerf.Secura 24-12-2007 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bekaojad13 (Post 1803947)
Gupi filmik moim zdaniem. Tak gupi ze moj komputer nie chial go odtworzyc ale se poradzilem. A hotckeye moga wysiasc bo mi wysiadly i dedelem na Ds bo nie moglem exury vity wsadzic. i dedlem:baby::baby:;(

Czy ty masz jakiś problem ze swoją osobowością ?

Guriel 24-12-2007 10:02

ja zawsze mam otwarte bp manasow i health potionow, bo nie ufam do konca hot key'om ;] a przed updatem, gdy mialem odtwarte UH nie raz uratowalem koledze zycie, teraz to juz nie moge;/ bo potionem chyba nie da sie leczyc drugiej osoby ;/ no nic,

a co do filmu, echhh widzialem 39r-palla ktory mi gs podpie**rdalal xD tzn bil normalnie ale pacca mial wiec hastle wlanczal :)

pzdR! :]

Neo_pl 24-12-2007 11:17

Niezła zwała z filmiku , dzięki za ubaw

Zdzichu_Szprycha 24-12-2007 11:56

Hehe. Kurde, ten ded wcale nie był taki śmieszny, w końcu 210k expa do tyłu, ale wyglądał zabawnie

Snagoth 24-12-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zdzichu_Szprycha (Post 1803945)
Koleś, jak mówię, że miałem problem z hotkey'ami to tak było. Manaski mam F8, Exura Gran F2, więc pomylić nie mogłem. Po 2, ale nie w tym przypadku czasem jest tak że używasz czegoś, a wtedy pisze "Using one of XX YYYY" a się to nie używa, trza wtedy jeszcze raz. A w tym przypadku (na filmie) wciskałem z manasami i exurą g. hotkeya, a jak wiadomo można po upie się leczyć 2 razy na turę, dlaczego nie zadziałało to ja nie wiem, może wina Tibi a może starej klawiatury. Pozdro

nie rozsmieszaj mnie :) dokladnie na filmiku widac ze spamowales hotkey z exura gran ale nie miales many i ciagle chmurki miales, dopiero po chwili sie kapnales ze nie masz many i przestales spamowac exure gran, uzyles nawet jednego manasa bo to tez na filmie przed samym deadem widac ale niestety juz padles. Spanikowales i musisz sie do tego przyznac bo swiadczy o tym to spamowanie exury gran i to ze stales w miejscu nie wiadomo po co :)

Hunab 24-12-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guriel (Post 1803986)
ja zawsze mam otwarte bp manasow i health potionow, bo nie ufam do konca hot key'om ;] a przed updatem, gdy mialem odtwarte UH nie raz uratowalem koledze zycie, teraz to juz nie moge;/ bo potionem chyba nie da sie leczyc drugiej osoby ;/ no nic

Można leczyć drugą osobę potionem, ale bodajże trzeba stać obok tej osoby.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03.