![]() |
uhy czy mfy?
co lepsze dla paladina na hunt? brac uhy czy kilka bp mfow i robic exury vity?
|
Lepiej weź Uhy, w czsie walki może się zdażyć, że nie będziesz miał czasu żeby łknąć MFa i wtedy walnąć Vite. Zresztą uhy w tym wypadku są bardziej ekonomiczne.
Za bp Uh zapłacisz 2k i możesz uhnąć się natychmiast. Jeden bp starczy na 20 uhnięć. Za bp MF też zapłacisz 2k. Jednak jeden MF odnawia od 20 do 100 mp. Z wałsnych doświadczeń wiem, że żeby odnowić 80 mp będziesz potrzebował dwóch mfów. Wniosek:z bp mf uhniesz się około 10 razy. |
UH!
1UH kosztuje mniej wiecej tyle samo co mf. (zalezy od ceny bp of uh) Na exure vite potrzebujesz 80 many wiec trzeba miec duze szczescie zeby 1 mf dodal ci 80many... no i przeciez uha mozesz uzyc zawsze a nie jak masz red hp zlopac mf na exurke :P |
nalezy wziasc i uhy i kilka mfow tak na wszelki wypadek...
|
Jak masz duzo kasy to bierz MF. Więcejmany zjarasz i mlvl moze podbije:)..Uhy oczywiście też zawsze miej przy sobie. BP MINIMUM.
|
Cytuj:
Topic: zalezy na jaki hunt. Na demonki to sie bierze duzo uhow i mfow i sd :D Na dl lepsze pallki biora uhy i duzo mfow na convice ds'ow. Ogolem to wez wiecej uhow od mfow |
bierzesz ze soba ile boltow wlezie i 2 bp uhs ;]
Mfy sa do bani do nabijania mlvla poniewaz ja wole za to kase qpic nawet bp hmmkow i lvl zrobic ^^ |
MFy nie sa złe. Jeśli cie na nie stać to warto troche ze sobą wziąść. Właśnie przed chwilą oglądałem filmik na którym pall (89 lvl 92/8x) expi na dragach na edron i prawie nie używa UHów tylko dopija przed walką MFy. I mu sie opłaciło, ma 19 mlvl !! niezle jak na palla...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |