![]() |
Black Knight Quest i Scrapper Arena Svargrond
Witam, czy na 50lv ek ze skillami 68/66 dam rade solo na Scrapperze i na BK? Jeżeli tak to ile wziąć manasów i strong lf-ów? Wiem, że było dużo takich tematów ale po update system walki trochę się zmienił (combo u potworów) Z góry thx za odpowiedź
|
Cytuj:
Wbiegasz do bk bierzesz nagrody i wchodzisz w teleport i po robocie, Bp potionow styknie ci lajtowo. Arene tez zrobisz tylko juz nieche mi sie przeliczac ile czego masz brac bo robilem przed upem. Najlepiej wes caly cap wszystkiego i najwyzej ci zostanie ;p |
arene zrobisz ledwo co z wielkim waste
Z takimi skillami na 50 lv to ja nie wiem co ty robilesz , chyba wbiles 40 skile i skonczyles skilowac ... |
Arenke zrobisz ;). Tylko od polowy bedziesz walil tylko z exori... Mialam 140 mana potionow, podobnie health i pare uhow... I wyszlam z 0 potionami :D. Nie zapomnij tylko o dwarven ringu...
|
Thx za odpowiedź. Wiem, że skille słabe ale wole poexpić, zamiast skillować przez 10h, gram dla przyjemności. Te nagrody na pewno będą w drzewach jak BK nie ubije?? Aha i co wziąć z areny? Axe czy sworda?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |