Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mont Sternum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15836)

Najt of Destrukszyn 01-11-2004 18:02

Mont Sternum

Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tym miejscu, a dokładnie gdzie i jakie tam wystepuja potwory. Prosiłbym o numer piętra i nazwę potwora.

Knight Simon Dark lord 02-11-2004 00:46

zobacz se temat hegemmona w bodajże artkułach"mapa respwanu by hegemmon"

Hegemmon 02-11-2004 01:10

UP:
w dziób chcesz za heggemmona? ^.-
Topic:
jak powiedizał poprzednik, spis potworków znajdziesz na mapce respawnu, która jest przyklejona w dziale "potwory". Odnośnie prośby co i gdzie dokładnie... ta góra jest na tyle bezpiecznie zrobiona ze łatwo zwiać no i gdzie chęć przygody?

P.S. najgorsze co do ciebie może wyskoczy od tak to cyklopy w jednym miejscu i hunter w drugim. Przed nimi łatwo zwiać a ds jest w dziórze ale łatwo go wypatrzeć więc trzeba być tempym, żeby wpasć do niego niechcący ^.-

Majen 02-11-2004 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
UP:
w dziób chcesz za heggemmona? ^.-
Topic:
jak powiedizał poprzednik, spis potworków znajdziesz na mapce respawnu, która jest przyklejona w dziale "potwory". Odnośnie prośby co i gdzie dokładnie... ta góra jest na tyle bezpiecznie zrobiona ze łatwo zwiać no i gdzie chęć przygody?

P.S. najgorsze co do ciebie może wyskoczy od tak to cyklopy w jednym miejscu i hunter w drugim. Przed nimi łatwo zwiać a ds jest w dziórze ale łatwo go wypatrzeć więc trzeba być tempym, żeby wpasć do niego niechcący ^.-

Ty chyba mówisz o "Femor Hills", bo przy Mount Sterum niema respu cyców blisko hunterów(przynajmniej mi nic otym niewiadomo), a "przypadkowego" DS-a w Mount Sterum niewidziałem, co najwyżej GS,Dwarf Geomancera.

By$iu 02-11-2004 10:01

@Majen
Jest tam resp 2 ds'ów.
Trzeba się wkopać kilofem w jedno miejsce.
Gs też blisko geomancer'a i 2 guardów.

Hegemmon 02-11-2004 10:48

oops :) faktycznie, ale spójrzcie na datę dodania posta ;) byłem wtedy bardzo śpiący.
a jeżeli chodzi o górę, o którą pytasz to jeśli nie zejdziesz głęboko w podziemia to najwyrzej cyklopy lubo ds-y jerzeli się wpakujesz :). Mówią, że głębiej jest GS ale ja go kiedyś szukałem i nie znalazłem. Moze dlatego, że wtedy nie zszedłem zbyt głęboko? :)
w niektórych miejscach low lvl niech się tam nie zapuszcza. Jeżeli chcesz dokładnego rozkładu spawnu to... cóż. Komu by się chciało opisywać coś co beznadziejnie trudno dokładnie opisać. Najlepiej poszukaj film z tągórą w roli głównej lub złuż zamówienie w dziale "Filmy" o takowy tylko zaznacz, że chcesz zobaczyć wszystko a nie samotne perypetie 15lvl palka, który w podziemiach nie oddala się od drabinki na więcej niż ~10 kratek O.o

Knight Simon Dark lord 02-11-2004 12:09

hegemmon sorry za nick ale wtedy wypisywałem z pamięci i własnie nie wiedziałem że czy masz 2 g czy 2 m teraz zapamiętam naprawie ten błąd jeszcze raz sorry

Najt of Destrukszyn 02-11-2004 17:19

Dzięki

Dziękuję za informacje. Teraz już wiem czemu mój kolega, który wszedł na mont sternum wrócił z red hp.

Najt of Destrukszyn 23-11-2004 16:43

erghh... ale ze mnie n00b... Chciałęm się dowiedzieć czegoś o FEMOR HILLS, a pomyliłem to z mont sternum... Ale dzięki za informacje. A jak możecie napiszcie coś o Femor Hills na pn od Kazo.
Z góry dzięki.

Patimrok 23-11-2004 17:30

o femour hills wiem tyle, że jest tam resp 2 cyców a na najwyższym miejscu, kawałku ziemi jest hunter i kilka owieczek, no i gdzieś w podziemiach kręci się ds, nie wiem gdzie, bo go nie spotkałem tylko widziałem, a tak to tam są jakieś wolfy, beary i goblinki

Angelus 23-11-2004 21:18

Ej , a ten demon skeleton jest sam , czy z obstawą ...

Zamkniety w domku 15-01-2005 23:38

Jest tam 1 ds w pomieszczeniu. Aby do niego dojsc trzeba sciac trawe kolo respu cycow :P

A ja od dzisiaj chodze tam na huntery i powiem ze jast fanie ;) Tarcza+full def+hmm :]

Hellraider 16-01-2005 02:14

@up: Żeby dojść do dziury wcale nie trzeba ścinać trawy, ścinasz trawe, jesli sie chcesz dostać do domku, poza tym tam jest quest.

khazad 16-01-2005 02:16

no coz... ja tam przy domku probowalem na kilka sposobow trawe scinac i nic... tzn sciac owszem da sie, ale pierona zaraz odrasta...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28.