![]() |
Od jakiego levela bić GSa sorkiem
Witam.
Zawsze chciałem sobie pokonać GSa sorkiem.Mam pytanie od którego levela można pójść na pojedyńczy rewsp.Powiedzcie gdzie jest taki pojedyńczy rewsp GSa. Aktualnie mam 10 level i 4 mlvl (nie śmiejcie się wiem że mlvl niski bardzo jest ;) ) Pozdrawiam i wesołych świat:) |
Wbijasz 15 mlvl i bijesz z sd.
Ja ubilem na 18 lvlu. Ale nick =O. |
Jeśli chcesz marnować kase na sd to tak jak powiedział pan up wbijasz 15 mlvl i zabijasz metodą up/down. Co do miejscówki to polecam blood herb.
|
Cytuj:
Eeee a lvl wymagany do runy SD ? |
Cytuj:
|
jest inny sposób niż SD ? i gdzie jest blood herb ?
|
No way teaz nie bedziesz mogl sd uzywac zapomnij narazie ;p
|
30 Lvl - GFB
31 Lvl - Explosion Ewentualnie znaleść pojedynczy resp w ciasnym korytarzu postawic sciane i z różdżki...lecz troche to trwa... |
Ehh...
..........
|
Cytuj:
@Morkox Ja dałem rade 15 druidem z 5 m lvlem up down z hmm i to bez waste XD IMHO nie masz utamy więc Ci się nie uda |
wbijam 15 level i utamką lece ale gdzie będzie fajny rewsp może lurować z PoHu ? a moze GL
|
Fajna miejscówka z jednym gsem jest na pohu na górce przy tym obozie mino<mino mag i pare minosów>-potrzebne 6 parceli.A jeśli o bicie chodzi to najopłacalniej explo i 30lvl<mniejsza o szczególy>lub gfb:P.Miejscówka lepsza od blood herba bo gsa widzisz cały czas i wiesz kiedy wejść żeby nie oberwać.Z gfb średnie hity na 30lvlu z 30 mlvlem po 75 co z wrażliwością gsa daje o połowe więcej-110 około, explo natomiast średnie hity wynoszą również 75 ale bez wrażliwości.Więc chyba jasne co wziąć :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |