![]() |
Najlepsze Fake roku 2007-Komentarze
Komentarze do tego tematu:
http://www.forum.tibia.pl/showthread...57#post1802757 |
a tu muj glos
-Najlepszy Fake 2007 Niewiem -Najlepszy Fake'owiec 2007 Drakon -Najlepsza Fabuła 2007 niewiem -Najładniejsze Grafiki 2007 Drakon -Najlepszy Outfiter 2007 Sir Speed -Najlepszy Krytyk 2007 Niewiem -Największy n44b 2007 Niewiem |
Drogi Veretoxie...
Czemu nominacje dajesz do tego tematu? |
Ja chcę być xD!
Trochę trudno brać pod uwagę cały rok xD, bo mało osób pewno pamięta. Jak narazie konkurs się rozwija xD. |
Cytuj:
(Oryginalnie napisane przez Koper of drewno) |
Ciekaw jestem kto wygra ^^ Pewnie mnie nie bedzie ale na to nie zasluzylem, no ale chyba ze ktos uzna ze cos zrobilem dobrze xD <rotfl>. Oerta to byl twoj pomysl z tym wytypowaniem najleprzych fakeow 2007? Jak tak to GZ dla ciebie ;)
|
Nom,mój pomysł.
Ja pewnie będę się liczył tylko w Krytykowaniu xd W reszcie nie brałem aktywnie udziału,więc nie mam szans na resztę konkurencji :P |
Ja wygram!!! Wygram w kategorii największy n44b xD huasahuasahuasa xD
@Down: mała poprawka: Irwin/Orog/Gargoin xD |
Ja wygram!
Poza naabem. Tam wygra irwin/orog. |
Ja i tak wiem kto wygra w kategorii "Noob".
|
Hmm...dzięki za głosy i proszę o więcej xDDD
Ja miałem problem z głosowaniem...no ale jakoś poszło ;) |
Ludzie zapomnieliście o paru rzeczach!
1. Czy nikt nie pamięta Irwina dręczyciela naszych dup? Miał on pewno z 10 kont xD. 2. X-zero pamięta, ale wy nie xD. Chociaż to nie było w roku 2007 więc to sie nie liczy x/. A tak przy okazji jam jest Grafik i outfów. Ploszę o głosy xD! Btw. Może to nie to miejsce, ale Starcraft to piękne dzieło i Następny part nadejdzie :D. Dziękuje za głosy kochani Forumowicze! |
@up
Ja na ciebie dalem glos Speed! :D Co do Irwina to jakos mi nie wadzil tak samo jak Orog. Choc byli denerwojacy (malo tego...) ale jakos nigdy sie mnie nie czepiali i nie bluzgali ^^ |
@edit
O fuck sorry, nie zrozumiałem jednej rzeczy, nvm już, jeszcze raz sorry. btw. Ludzie głosujcie na mnie i mój evul fake xd @edit3 Dodajcie jeszcze najgorszy fake 2007 i najgorszy fake'owiec 2007 @down Możesz głosować na kogo chcesz, też tak myślałem że tylko na tych się da ale to nie tak jest. Napiszesz coś innego to dodadzą. |
A nie lepiej , aby kazdy wybral swojego kandydata?: >. Sporo fajnych fake'ow bylo przez caly rok, a ty glownie brales tych ludzi z konca roku; )
|
Thanks Virus! \|,,|
|
xd
OMG... SEZU 4EVER :d (mój idol) :baby::baby::baby::baby::baby:
|
Dzięki za wasze głosy na moją pracę i na moje twory.
To bardzo pozytywne zaskoczenie, niezależnie jaki będzie wynik (choć wiadomo - każdy chciałby wygrać). Miło wiedzieć, że ktoś docenia twoją prace. No i jeszcze jedna rzecz - obiecuje, zę zarówno Cykl jak i Szukając Sensu zostaną zakończone w 2008 roku ^^ A nowe party obu fake wyjdą jeszcze w tym. W liczbie co najmniej po 1 :P |
Nie badz taki skromny Eerionku... ;)
|
1. Można głosować na siebie?
2. Jeśli nie, to dlaczego? 3. Czemu 300 orcow zostało skasowane? 4. Czemu Orog nie wygrywa w kategorii "Najlepszy fajkowiec 2007"? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |