![]() |
Potęga Paladyna,Dragony?
Hey Wszystkim wiem,że zaraz dostane opieprz za temat,Ale potrzebuje szybko info....Bardzo Proszę
Paladyn...28 lvl..Skille 62/42...8 mlvl Chcę expić na Dragon Lair Chcem wziąść 2bp mana potiony,0 uh itp... Na ile to mi starczy,jakieś macie sugestie Taktyke znam,na skos nie ma comba wiec łatwiej Ile exp/h Wrazie czego co mam dobic lvl,skille? Prosze szybka odp ...Pozdrawiam |
A więc zgodnie z przewidywaniami: "Opcja szukaj nie boli" :p...
Wracając do tematu wszystko ogranicza się do tego, na jakim dragon lair chcesz expić. Jeżeli jest tam dużo miejsca bądź jakieś przeszkody wokół których można biegać nie ryzykuj utraty ~30 HP na runde i biegaj w koło do woli. Natomiast jeżeli zamierzasz expić w ciasnych, mało przestronnym miejscach zdecydowanie stój na skos od draga w bezpośrednim zwarciu. Będziesz oczywiście otrzymywał jakieś tam hity z łapy, ale zmniejszysz ryzyko trafienia przez wava, a więc combo wcale nie zniknie... B) Z takimi skillami powinno wychodzić około 15 K/h (możesz expić, skill sam ładnie wpadnie) co jakiś czas rzucając na siebie "exure gran". Na wyższym levelu (powiedzmy 40+) na luzie możesz expić, ale jakieś 2-3 UHy w pogotowiu zawsze miej ;) |
wszystko zalezy od stylu gry nie ma na to rególy tak powiem. a co do twoich skilli to sa słabe
|
@up
Nie każdy niewolniczo naparza kamieniami w roty.... |
Ja też "chcem" żeby nie było więcej takich głupich tematówX(
|
według mnie 35 lvl+ i skill 70 i jeszcze nie wiem czy waste nie będziesz mial.
|
Wiem,ze to glupie pytanie i zaraz ochrzan dostane ale co to jest waste?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
będziesz miał duuuuże waste... a przy Twoich skilach będzie Ci schodziło 3-5 manasów na jednego draga więc Sobie policz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |