![]() |
Quest
Ello...
Chciałbym napisać poradnik do questu "Alawar's Vault" Ten quest znajduje się na LODOWEJ WYSPIE :) Jest Tam do wzięcia: Broadsword, 3 White Pearl.....Ten quest jest już opisany ....jednak. nie za dokładnie..nie ma zdjęc...itp.. Chciałbym go bardziej omówić itp... Więc mam pyt.. Gdzie moge taki poradnik zamieścić..??...w jakim dziale..?? :):):) thx za odp.... pzdr ;-)8o8o |
W 'Poradnikach' a niby gdzie ty myślałeś? :p
|
;/
Chce Zrobic ten poradnik..jednak gdy wchodze na te poradniki..i chce zrobic nowy temat....to nie mam uprawnien :(:(:(.nie wiem o co chodzi..:(
pzdr;(;(;(;(;( |
Najpierw musisz go napisać w dziale "Wasze propozycje poradników". Jeśli modkom i użytkownikom się spodoba, to przeniosą do działu "Poradniki".
|
Copper Key 4501
Ello
Gdzie moge znalesc na carlinie ,,Copper Key 4501":( . Bo chce isc na questa tego na senji. Wielki Thx za odp. i poprosilbym screeny :) |
Chwila, moment. To ty piszesz poradnik, czy my?
|
Prosilbym o szybka odp
|
Niewiem gdzie to napisac a wiec napisze tu.Dlaczego w opisach questow gdzie jest TIBIA TALES:HORNED TOWER QUEST(Czy jakos tak)jest napisane o jakiejs skrzynce ktorej nie ma.Jezleli ktos wie jak to zrbic niech napisze tutaj.Z gory dzieki:)
|
zamknijcie ten temat, bo potrzeben m isa te klucze i przez takei sranie w banie jak tu i na tych tematach typu "senja" odchdozi nie moge sobie tego keya i questow znalezc...
piszcie ze ludzie cos konkretnie i na temat i wprost ja kzdobyc a nie wogole jakei retoryczne pytanai czy jakies wogole zaosne odpowiedzi ;/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |