![]() |
Freestyle Street Basketball - MMO
Sportowa gra MMO. Tym razem jest to koszykówka uliczna.
Strona główna SS'y Movie'ki mogą się rejestrować tylko US'ańczyki ale jest na to sposób: 1. hulkproxy 2. Wklejamy tam http://freestyle.sierraonline.com/createaccount ten link 3.Rejestrujemy się. Gra na pewno zainteresuję fanów koszykówki. minusem jest oczywiście kupowanie nowych ubranek itp za kasę z reala. no i lagiiii jak z mazur do USA :P na 1mb mamy jedną czerwoną kreseczkę ale idzie grać:cup: waży mniej niż 300mb. Wymagania ze strony oficjalnej gry Cytuj:
jeśli nie chce się ściągnąć z oficjalnej strony gamestar marla666 ten błąd wyskakuję ci podczas ściągania?? |
Wszystko fajnie, ale...
Not Found The requested URL /freestyle/download/Freestyle_Install_11192007***** was not found on this server. Apache/2.0.59 (FreeBSD) mod_python/3.2.10 Python/2.4.2 PHP/5.2.0 with Suhosin-Patch Server at ftp.sierraonline.com Port 80 |
@up
Co ty dziecko kwiata gadasz, wszystko gra na 102. ^^ Ściąga, 98% left. |
Gdzie mam wkleić link?
|
@Up: Szmato miałeś tylko w jednym temacie pisać!
@Topic: To jest dział o RPG, nie MMO. |
Cytuj:
BlueMaster niech ci św.mikołaj przyniesie nowy 'musk' i pokaże gdzie możesz spamować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze jestem upierdliwy itd ale oto tematy w jakich sie ostatnio wypowiadales
Freestyle Street Basketball - MMO Życzenia Wydarzenia sportowe Problem z komputerem? Napisz, tutaj. Program Lista MMORPG Praca domowa Jak chcesz wiecej to zobacz w swoich ostatnich postach. |
1. hulkproxy UWAGA
2. Wklejamy tam http://freestyle.sierraonline.com/createaccount UWAGA ten link 3.Rejestrujemy się. Ale dużo nam opisałeś -.- wszedłem na to hulkproxy i gdzie ja mam to wkleić? |
Cytuj:
załóż swój oddzielny temat w którym będziesz mógł robić z siebie debila X( |
Cytuj:
|
Twój avek wcale nie wskazuje na bycie dzieckiem kwiatka. ;<
@topic: Średnie. ;s |
Nie chodziło mi o to, że jesteś dziecko, tylko ogólnie dziecko kwiata ^^ Ciemna masa :P
Co do gry, to rzeczywiście do najlepszych nie należy, słodka grafika i ciężkie sterowanie psuje wszystko, chociaż ogólnie pomysł niezły. |
Gra fajna moj nick Grzelu
Jedyna wada to LAGI! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |