![]() |
Cofka serwera.......
Hej mam pytanie teraz cofaja sie serwery wiec:: po pierwsze ile to bedize trwalo tak okolo moze wiecie?? a po drugie czy jesli nie kupilem ani nie sprzedalem temu kolesiowi czyli temu sprzedawcy itemkow to mi nic nie zabiora tak ???czy jak to jest
|
Kto ci tak powiedział,że będzie cofka?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jak przeciez teraz mi nawet nie chce wejsc tibia
|
Cytuj:
A teraz nie wiem o co biega. Jak cofną serwery to nie będzie to mądre z ich strony. |
Cytuj:
edit Chyba cofają,bo all postacie mają "Never logged in" |
jesli cofna serwery to co sie stanie????zabiora mi eq te ktore kupilem po uptade??
|
Cytuj:
PS. sarver save jest codziennie w godzinach 10-12 (zależy od serva) |
heh to dobrze...czyli cofnie sie do dzisiejszej godziny 11.30 ......troche expa wpadlo wiec bedze beznadziejnie....mam nadzieje ze to nie jest restart.....oby nie
|
Ludzie, nie będzie żadnej cofki, nie umiecie czytać? ;]
"All game worlds had to be restarted at 21:30 CET to remove an important error. Please excuse the inconvenience." HAD TO BE RESTARTED czyli że byly wyłączone :d @Down Chodzi mi tylko o to, że o 21:30 zostały wyłączone. Pewnie chodzi o to, że naprawili buga i tak jak zwykły komputer musieli serwery zresetować (wyłączyć i ponownie włączyć) ;] |
Cytuj:
|
Omfg !!!
To ze pisze 21:30CET oznacza ze bylo top wczoraj o 21 albo dzis od 21:30 !!!!
|
Dec 23 2007 - All game worlds had to be restarted at 21:30 CET to remove an ...
All game worlds had to be restarted at 21:30 CET to remove an important error. Please excuse the inconvenience. a date widzisz? |
po pierwsze barany jeden z drugim czytajcie uwaznie...
restart a reset... restart to restart a reset to reset |
a nie chodzi czasem o to, że wszystkie serwery zostaną włączone o 21:30 po naprawieniu ważnego błędu?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |