![]() |
Niewiem co Wybrac?
Pomozcie otuz mam taki problem niewiem co mam wybrac Xboxa 360 czy PS3?
|
Ja bym wziął x'a ale to twoja konsola i twoja decyzja więc ty wybierz i nie polegaj na tym co na forum napiszą.
|
Może suownik?
PS3. |
|
Ja bym wybrał Xboxa bo dużo gier na niego robią, PS3 popularne, ale to X~ ma same premiery ;)
|
Jak patrzyłem w Media Markt to Xbox na takim samym TV miał lepszą grafe niż PS3
|
Może coś więcej, np. jakie gry lubisz, jaki masz TV/LCD, itp.?
|
|
oczywista oczywistosc ze xboxa. Do tego gowna ps3 sie nawet nei zblizaj a tykac to tylko kijem.
|
dla odmiany wez ps2 ze wzgledu na swietne rpgi
|
Jestem za X360.
1. Cena (coraz mniejsza) 2. Halo. 3. Gears Of War. 4. Guitar Hero 3. Dla mnie te 4 punkty by wystarczyły;) Oczywiście PS3 też ma swoje hity, ale X360 jest bardziej popularny. |
xbox360 :)
|
Po 1. Patrzysz na line-up exclusive'ow na obie konsole.
Po 2. Patrzysz, ktore z tych gier sa fajne, i w ktore chcialbys zagrac. Pamietaj , ze konsola jest do grania a nie do stania. Po 3. Za jakis rok pewnie ps3 wyprzedzi xboxa 360 wiec sie zastanow. Na ta chwile xbox 360 jest lepszy, tanszy i ma wiecej gier. No chyba, ze wolisz pograc w serie FF + Uncharted no to ps3 :P |
Halo 3 - i reszta juz niema znaczenia :)
[x360 bierz!] |
Ja bym brał PS3 dla samego Gran Turismo 5. Ale warto też pomyśleć o tym, że już niedługo X360 będzie przestarzały, a na PS3 będzie sporo świetnych tytułów.
|
Cytuj:
Ale gry na xboxa 360 beda wychodzic przez najblizsze kilka lat (pewnie ponad 5 lat). To jest tak samo jak bylo z ps2. Wyszly xbox 360, ps3 z lepsza grafika itp. a na ps2 nadal gry wychodza :) @down: jezeli lubisz grac w mario ;) |
Wii, po co komu inna konsola?
|
Na xbox'ie mi się lepiej grało niż na PS3.. Prywatne odczucie. ;]
|
Bierz Xboxa dużo lepszy
|
The Eye of Judgment - cudo
Mam PS3 nie narzekam. O X'ie się nie wypowiem bo grałem tylko w sklepie (nikt nie ma ze znajomych :/). Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |