![]() |
MDW on demons!
|
Tez chciałem to wkleić, ale najpierw sobie obaczyłem a że już jest to looz ;p
Kod:
Zafia Seva [1]: co ty kurwa robisz ze zas podles na demcu??!! Kod:
00:23 Drera Sidak [9]: siema moze cztasz moze nie jak masz fooda to wyslij mi parcelem ale plis a ja ci posle na serio kase niewiem za 1 oodadam 10 gp plisp otrzebuje robic mlvl Czasem można fajne teksty uchwycić xDD Fajny pomysł z tym "ice gfb" i po 3 demce xDDD > > > Jak to mówi K.Wojewódzki "Polacy nie lubią jak komuś się powodzi" ... i nie piszcie ze jest dzieckiem update skoro o tibii sie dowiedział kiedy akurat rózgi wkroczyły na arenę ?zresztą on tak ma was głęboko w dupie pewnie i dlatego w jego comments widnieje link do takiej a nie innej str. www. ... poza tym jescze nie widziałem ani jednego 50+sorca\druta aby expil samym wandem/rodem... rózgi tylko ułatwiają wbić ten 40 max lvl a dalej ... > > > > |
Lol...niewiem co chciał pokazać przez ten filmik, jak dla mnie nie powinien narzekac. 3 demony z duzo mniejszym waste w czasie srednio takim jak przed upem pojedyncze walil.
Edit: no może powinien miec lekko wieksze hity z sd...ale tylko ciut większe rzędu 700-800 ;) |
Rehost na youtube albo ~share plx!
|
Cytuj:
|
Jezu jaki spam ... xD ale mozna sie ostro posmiac z naabkow haha xD
|
Cytuj:
|
Mógł zatrzymać się na 200 lvl - i tak nie odczuł by znaczącej różnicy... czas na wbicie 250-340 to czas zmarnowany . Różnica w opłacalności bądź szybkości na danych lvl jest znikoma . Cipsoft spierdolił mu postać .The ENd
|
Cytuj:
|
DZIECKO UPDATE ~!!!!11 aaa a aa
@down Masz na myśli jego w rl? |
Bogdanowski
Nie tylko postać..... |
Cytuj:
|
ladny filmik, tylko cos z lootem slabo ;d
|
Ja tam lubię filmiki z nim, ze względu na to co ludzie do niego piszą ;].
|
A ja niewiem jak właczyc tibia cam tv ;( powie ktos? ;p
|
Huh, nie wytrzymalbym psychicznie... ile spamu... nie umialbym expic tak... zaczynam go podziwiac... :o
|
11:37 Dark'Rookslayers [4]: br?
11:48 Dark'Rookslayers [3]: odpisz cos zebym mogl sobie tylko screena zrobic... 11:48 Dark'Rookslayers [3]: co chcesz!! 11:48 Dark'Rookslayers [3]: plx Niestety inaczej nie da się tego określić: RZAL Swoją drogą, wcale mu nie zazdroszczę. Co to za przyjemność siedzieć 12 godzin na demonach bijąc do znużenia? I powiedzcie mi co on z tego ma? Zarwane noce, 0 realnego życia... Ja się nie czepiam, po prostu mówię, że to wcale nie jest przyjemność tak expić. Oczywiście dla MWD to może tak... Nie chcę nikogo obrazić ale naprawdę nie warto tak grać w tą grę... |
Syte hity z sd lecą wow. ;o
|
"jeee muj miszczu wrucil!!"
@Topic Przegięcie. :) |
No i wlasnie Cipsoft zrobil bardzo dobrze, chodzilo im o to zeby gracze nie byli "no-life" na calego i ciagle tylko exp i exp, tylko zeby sie zatrzymali. Wczesniej zrobiono to z Sorkami - exp zostal skutecznie zatrzymany, teraz zatrzymano knightow. I to jest swietne.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |