![]() |
Dzielenie expa
Mam pytanie.
Co trzeba kliknąć żeby włączyć "dzielenie expa" |
Lider musi kliknąć prawym przyciskiem na sobie i wybrać "enable shared experience". Musi być ponadto spełnione kilka warunków:
|
@up
nie atakować tylko zabić i zdobyć expa (wtedy dopiero sie udaje podłączyć) |
Mam pytanie siedze troche na tym forum juz (to jest nowe konto) i dziwie sie ze taki Duch Niespokojny nie ma jeszcze statusu moderatora albo cos, bo zawsze madrze i rzetelnie odpowiada na pytania itp. zawsze jego posty cos ze soba niosa, a nie takie paly jak np. Vil ktorzy kozacza sie i umieja tylko klocic?
|
@UP
Ja też, Duch niespokojny na prezydenta8o |
ja mysle ze to wina Ukladu i korupcji.
|
Cytuj:
|
e, wiecie co tak mi sie smutno troche zrobilo jak tak napisalem o Vilu, wiec odwoluje to :( a ty u gory sie nie smiej...
ale Duch Niespokojny powinien byc modkiem :P |
a nie dostaje się expa jak ktoś bierze ataki potworów?
|
Cytuj:
Po 2 do Vila powinienes mowic prosze pana a nie go wyzywac. Po 3 Vil niektorymi postami spamuje ale jak juz mowi na temat to bardzo dobrze. Po 4 Genialny pomysl wyzywac Moderatora ja powiedzalem na Instynkt "baran" i dostalem bana po ok. 15 sekundach zobaczymy ile twoje konto potrzyma . Po 5 Raport. |
Wiesz mnie to konto tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg w Bangladeszu.. :P
A w sumie tak mi sie szkoda zrobilo Vila troche przesadzilem ale juz przeprosilem, i nie z obawy o ban bo moge miec mnie to rybka :P ale po prostu szkoda mi go tak sie zrobilo :( srry :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/2x down : wiadomo xd |
Można uznać że wszystko na temat dzielenia expa zostało wyjaśnione, prawda? =P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a jesli chodzi o temat mam pytanie, bo postac uznawana jest za 'wliczona w walke' kiedy wspomaga druzyne leczeniem lub leje potwory. na jakiej zasadzie jest to leczenie? na kazdego potworka musze przynajmniej raz wyleczyc pomocnika zeby mi expa naliczylo? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |