![]() |
Porażająco śmieszna parodia
Nie no jak to zobaczylem to mnie o malo nie skrecilo ze smiechu B) az dalem sobie to do podpisu hehe
http://youtube.com/watch?v=6wheDXyp3dU |
Do tego typu rzeczy jest oddzielny temat.
|
Tzn? Jesli temat naruszyl regulamin to prosze o usuniecie
|
Mnie tam tylko rozśmieszyło:
"nice graphic ... but only for premium account" |
Łoł ! Niesamowicie śmieszna parodia, phi.
Nie wspominając, że mamy specjalny temat do 'śmiesznych' filmików itd. |
Ja tam nic śmiesznego w tym nie widziałem.
|
Masz porażająco durny humor. Co dla Ciebie jest śmieszne ? Czyjeś nie zrozumienie teoretyki gry jaką jest Tibia i nabijanie się z niej w stylu 6 letniego dziecka które nauczyło się robić gify itd. ? Żal...ale dobra to już twoja sprawa + to , że to nie odp. dział... matko jedyna... dzieci złomu i problemów psychicznych...
Signed // Martwe Świeta... |
Widac skoro was nie smieszny to po prostu nie macie poczucia humoru
|
Cos mi się wydaje ze to jednak Twoje 'poczucie humoru' jest inne -.-
|
Cytuj:
|
Dobr ato gdzie mam dac temat?
|
Dla mnie ludzie co robią takie "filmiki" to mają jakiś uraz do tibii czy coś .. jakby kiedyś grali, i przez te nadmierne ich granie coś im się stało nie wiem oceny złe albo uj wie co i teraz się mszczą przedstawiając jaka ta gra jest kiepska :P ja tu stawiam 100% na traumę z dzieciństwa ...
ps. z ręką na sercu nawet sie nie uśmiechnąłem :P |
Żałosne ^.^
|
Hmmm śmieszne?? Jak kto woli
|
Cytuj:
Tutaj. |
Ale smieszne mało co nie spadlem z krzesła.
Koles chyba ty masz inne poczucie humoru od innych. Gz dla autora tego filmy. |
Mało się nie zlałem ze śmiechu. Proszę trzymaj mnie, bo nie wyrobie. Podnieś mnie z podłogi, bo zaraz wbije zęby w krzesło.
|
Loled, co to ma być ?
Rotfl'łem się po pokoju... To widać masz inne poczucie humoru niż 99% tego forum. Pzdr |
ale na twoim miejscu to bym dał większą i kolorową czcionkę w podpisie bo niektórzy mogą niezauważyć i ich nie poskręca :<
|
ten filmik jest tak zalosny ze chuj :D
a to ze napisales ze jest 'porazajaco smieszny' powoduje ze jest jeszcze bardziej zalosny :D daj ocenic innym :D pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:59. |