![]() |
Jak duzy trzeba miec na rooku dystans zeby ze speara walnac hita za 47 w minosa
Nie trenowalem dystansu od ponad roku i juz niewiele pamietam a poza tym ostatnio w liczeniu obrazen sie duzo zmienilo a ja ostatnio malo gralem w tibie i nie jestem najlepiej obeznany w temacie wiec prosze was o pomoc.
|
Cytuj:
|
jak wbijesz 60 dista to spokojnie walniesz za tyle
@topic warto sprawdzić samemu... |
Cytuj:
Bot Ci nie obliczy? Sry, nie mogłem się powstrzymać. @Topic 17 dista starczy. Sprawdzone... |
16-17 . Nie wiekszy
|
Cytuj:
@all dzieki za pomoc |
Cytuj:
|
#piotrek26111
Kozacki avatar. I jeszcze jedno...Ty, wielki mastah prosisz forumowiczów o pomoc? ^.- nie spodziewałem się tego po Tobie ;o Co do dystu, zalezy tez jaki masz lvl...srednio tak jak móią panowie wyzej, 16 bądź 17 zupełnie wystarczy zeby raz na jakiś czas walnąc tyle. |
Cytuj:
Następny pacan który chcial sie popisac znajomoscia (lub jej brakiem) fizyki oraz zaszpanowac na forum i co najwazniejsze pokazac i ze ma 11 lat i jest "spoko cool". Logicznie mysląc kiedy pada pytanie to powinny padac i odpowiedzi ale w tym temacie nie mozna zauwazyc takiego schematu, poniewaz niektórzy userzy musza sie popisac. |
Nie no spokoz 16-18 dist ja na 18 dist na moim rookslayerze mialem minosa na raz hehe X( ale pozniej hakli mi konto
|
@Up Fantastyka piętro wyżej.
@Piotrek Uważam, że coś ok. 16-17. CHociaż ja na 16 waliłem czasami po 40. A na 17 nie sprawdzałem max hita. Scross=] |
Mysle ze wesoly walnalby za 40+ z speara nawet z 10 dista.
|
@ Do jerrry :D
60 dist na rooku ? Powodzenia ^^ @ Topic 17 wystarczy ,ale zawsze lepiej samemu sprawdzić :) |
Cytuj:
16-17 dist i możesz nawet isć na roty ;P |
Zamknac Temat Plx Kazdy To Samo Mowi
|
ja sie nie specjalizuje w waleniu ze spear:baby: ale moze lepeij wbij 18
|
Cytuj:
a ja palkiem 54lvl 81 dist z royal speara 250 ledwo i zadko bardzo @edit kiedys bylem z qmplem na d lair to podobno 268 walnolem ale ostro bylo i nie zwracalem uwagi jakie hity wlazily |
Powinnieneś zadać pytanie jak mały trzeba dist wbić, żeby walnąc za 47 mino bo 18-19 to nie duży dist.
|
Cytuj:
|
@up
Już mi słów starcza jak mam Cie nazywac, wiec debil* wiem, że chodzi o rooka, a żeby wbić 18 dist to trzeba być pro no nie? Stracone dobry na skillowanie... Nie wiesz jaki mam dist kretynku więc przemilcz please. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |