![]() |
Program hackerski?!
Dzisiaj okolo 21:00. Dowiedzialem sie od znajomego dziwnej histori(hahaha), w ktore nie wierze i smialem sie z niej jakies 10 minut :P. Dotyczy ona pewne programu hackerskiego, a zreszta posluchajcie sami:
????: wiesz co moi qmple robia? Azaroo: tak ????: zawalaja ludzia z bohami key loggery ????: i kradna ????: :P Azaroo: ta jasne ????: sluchaj ????: jest program ????: ze ????: ku(cenzura) ????: podchodzisz do kolesia Azaroo: i? ????: dajesz mu bombe z miecza (blood hit koniecznie) on pk i on ci oddaje blood hit koniecznie ????: i w tym rogramie ????: masz na 10 sek jesgo passy ????: i numer ????: dobre nie ? ;D Azaroo: ahahahaha Azaroo: hahahaha Azaroo: bueheheheh Azaroo: buehehehe Azaroo: hahahaha ????: ?? Azaroo: nie wytrzyam zaraz Azaroo: hahahaha Azaroo: hahahaha Azaroo: kur*cenzura Azaroo: Bullshit Azaroo: heheheh ????: niee Azaroo: o kur(cenzura) Azaroo: ale zem sie usmial Azaroo: hehehehe Azaroo: o kurde Azaroo: afk ????: sami mi na mnie to zrobili ????: i na paru innych ludziach ????: aha ????: i nie da sie na paccach :P Azaroo: heheh ... Azaroo: O kurde Azaroo: co comment Azaroo: ;] ????: zobaczysz ????: :P Azaroo: Lepiej nic juz nie mów Azaroo: leje sie z tego co powiedziales w chacie A teraz napiszcie co o tym myslicie :) |
oj neibespieczni ci CHakezy :] a ja tu widze kolejny przywilej dla pacc :[ .... buahahahahah :D
|
lol...? heh
|
A jak on mnie shackuje i zabierze mi moje leather bootsy to sie chyba zabije:D
to jedyne co mi pozostało wartościowego.... |
biedaki, jak zhakuja graczy na non pvp :(?
|
niech mi dadza te bohy i niech mnie zhackuja...
|
OWNED!
Przynajmniej ekolodzy nie muszą się bać, że spada populacja łosi... |
lol
heh nóbek ten tfooj qmpel :glupek: :glupek: :glupek:
|
O rzesz do chu.ja wafla!
OWN3D! |
"bombe z miecza"
rotfl +PP |
oww jeszcze troche i debile nie tylko w polsce będą rządzić bo nie będzie miejsca w polsce bo jest ich za dużo wyjadą za granicę opanują ue potem ameryke nieeeeee:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |