![]() |
moj pierwszy raz (nastepny z tym pierwszym razem)
oto moj pierwszy(no drugi tylko ze ten pierwszy to kanał taki ze ręce opadają :() fake.
ma duzo niedociągniec ale najwazniejsze ze wiekszosc jest prawie dobrze http://tinypic.com/fmeew SIR PATOLOGIA COMMENT PLZZ ;( p.s. ta kropka w ostatnim fake'u to przenosna dziura gdzie emeryt uciekl ;):D;):D |
Sir Patologia to ja nie jestem...ale no coz siem wypowiem: Nie kumam... no fajnie do mometu kiedy sie powielasz to jest mozna rzec scenka z normalnego zycia w Tibii przeniesiona na potworki...ale to po powieleniu to juz nie kumam.. wykonanie nie takie zle
|
ta historia opowiada o tym ze czopkers zauwazyl jak emeryt bije eloryna.
postanowil mu pomodz. gdy emeryt zaczął uciekac, czopkers i eloryn ruszyli w pogon. gdzu go dogonili czopkers sie rozmnozyl i ztrapowal emeryta. ten jednak polozyl pod sobą przenosną dziure i uciekl :( |
(jestem kiepski w pocieszaniu ale sie postaram jak moge) Moje fakei sa gorsze B)
|
Nie tak ciężko dać inne imię niż Eloryn...
@Fake Nawet, wykonanie przyzwoite, pomyśł też niezły. |
Cytuj:
|
nononon
Gratz tylko mogles jakis background zrobic i by byl ideal ;)
|
Cytuj:
a tak w sumie to męcze sie nad porządnymi fejkami tylko narazie nie mam czasu bo szlabanik mam i sie nieda robić :( ale juz niedlugo wbijam sie na OTS i zaszynam maniaczyć ;) |
Czopkers ładnie teraz looknj i skomentuj mój temat dalem nowe zeczy adres w podpisie :P\/ looknj plz
|
ekhm
jakbyś mógł zamiast dziury-SD zrobić tam teleport, no wiesz że on się niby teleportnąl nikomu nie znanym czarem.
@edit. pomysły: 1. Zrób emerytowi czache (najlepiej truskawe) 2. Emeryt oberwał z SD a widać to na pasku dopiero na nxt fake |
takie se pomysl glupi wykonanie ok
|
Hmm bardzo fajne jak na 2 fake. Tylko ten eloryn... Troche nie rozumiem. On dostal tym hmm, a pozniej go odbil?
Ogolnie wykonane bardzo dobrze. Rob wiecej ^^ A- Stratos - Taki jest background, bo czopkers jest ancient scarabem. Tylko ten dwarf toche nie pasuje do backgrounda, ale to nic =] |
Eloryn mógłby być Larwą.. wtedy wszystko by pasowało..
No i SD.. czy Wkurzający Emeryt wyparował kiedy oberwał? :p |
Srry, że tak późno ale spałem (czytaj: oglądałem głupie fake zanim zauważyłem ten temat) .
A teraz ocena (wedugł nowego systemu oceniania Sir Patologi) --------- +(plusy): dobrze wykonane postacie i napisy (nie to co na niektórych "bombowych" fake'ach); o mało nie ginący Eloryn (dobrze dziadowi):D; animacje pociski nie są powycinane i pobazgrane jak w innych fake; Wkrzurajacy emeryt; fabuła może być; =(może być lepsze): podłoże; trochę oklepana fabuła; -(minusy): jedyne co to te obrażenia zadane emerytowi takie trochę zaciemne --------- PODSUMOWANIE: +:5 =:2 -:0,5 OCENA KOŃCOWA: 5/6 |
:S zapowietrzylo mnie jak to ogladalem.........
a wiec... heh :D ... po przeczytaniu o co tam chodizlo... albo nie bo sie zalamiesz pracuj pracuj, wymyslaj historyjki a twoje prace beda perfekcyjne :-) |
Żal mi serce ścicka,ze tak nie potrafie :)
Gratz pierwszego razu,przyzwoicie to zrobiłeś i właściwie pomysłowo:D |
bym se normalnie robil lepsze gdyby mi otserv sie niezawieszal
:( bo to wszystko paint i paint ale jak na paint to nawet wyszlo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |