![]() |
Czy według was gdyby..
... Pojawiła się dostępna lecz schowana za masą potworów nowa broń lepsza od dotychczasowej BEST broni, czy wywołało by to zamieszanie????
Moja skromna opinia jest taka iż: Pojawienie sie czegoś lepszego dostępnego lecz za np masą demonów itp. zrobiło by ogromne spustoszenie wśród High lvl ponieważ wybrało by się tysiące ludzi aby to zdobyć a co za tym idzie wielu zabitych itp. Na pewno wywołało by to jakąś wojnę Gildii:) |
Pewnie wywolalo by to zamieszki w wiekszych metropoliach, gdyz dzieci biegaly by do bankow i do odzialow pocztowych by zakupic pacc i isc zdobyc ta nowe super bron...
|
Pelicus ile jeszcze zalozysz tematow z serii "Co by było gdyby babcia miała wąsy?"
@down Watpie zeby chociarz 1 byl potrzebny. |
Tyle ile będzie trzeba....
Edit: Ja w to nie wątpię, potrzeba takich tematów, ale być może nie w tym forum.. |
Ja tez watpie ze sa potrzebne
|
A po cholere ci te tematy? Co ci to daje? Ty masz nieźle zrytą czachę. Za dużo bajek. Przestań już spamować.
|
@Muzz:
Nie chce cie reportować ale w każdym poście w którego wchode jest twoja bezsensowna (nic nie wnosząca do tematu) wypowiedź (nie zreportuje tylko pokaże błąd). @topic: Hmm teraz ja: Co by było gdyby... ..ś miał mózg naturalny (nie, nie z bazaru) i umiał go używać? Czekam na sugestie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |